Home » Business » Carrefour mareste salariile angajatilor. Majorarile variaza intre 16% si 21 %

Carrefour mareste salariile angajatilor. Majorarile variaza intre 16% si 21 %

Carrefour a decis cresteri salariale pentru 95% dintre angajatii sai de baza din magazine. Hotararea face parte din noua strategie de dezvoltare a retailerului.

Cresterile salariale medii, aplicabile cu 1 februarie 2016, variaza intre 16% si 21 %, in functie de strategiile de dezvoltare regionala si sectoriala.

„Carrefour ofera in continuare salariatilor sai un pachet semnificativ de beneficii care contine tichete de masa in valoare bruta de aproximativ 197 lei / luna, acordate din prima zi de munca, asigurare de sanatate, prima de vacanta, prime de fidelitate, cupoane de magazin pentru sarbatorile de Pasti, Craciun sau pentru alte evenimente speciale, ajutoare financiare si zile de concediu suplimentare pentru evenimente deosebite din vietile angajatilor. In divizia hypermarket, cresterea salariala de care vor beneficia 95% dintre angajatii de baza din magazine s-a realizat prin semnarea unui act aditional, cu sase luni inainte de expirarea termenilor prezentului contract colectiv de munca”, anunta retailerul, potrivit Agerpres.

Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. Aflat de 15 ani pe piata locala, Carrefour este cel mai dinamic angajator din Romania, a carui echipa numara in acest moment aproape 11.800 de membri.

In Romania, are 189 de magazine.

Sursa: incont.stirileprotv.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: