Home » Sport » Maria Ifteni va concura astăzi la trialul de selecție pentru lotul național de cros
Maria Ifteni

Maria Ifteni va concura astăzi la trialul de selecție pentru lotul național de cros

Vasluiancă Maria Ifteni, legitimată la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, va concura astăzi la trialul de selecție de la Pitești, al cărui rezultat va conta pentru constituirea lotului național de cros la junioare.

Mai multe astfel de concursuri de selecție sunt organizate de Federația Romană de Atletism în acest an, pentru constituirea loturilor naționale de cros la juniori, tineret și seniori.

Atletă vasluiană, pregătită de profesară Viorica Pintilie, va alerga la 4.000 de metri și luptă pentru a participa la Crosul Balcanic din Serbia, din localitatea Ciuprja, care va avea loc pe 12 martie. Anul trecut, a devenit vicecampioană balcanică cu echipa la junioare I. În prima competiție din acest an, Cupa Bistriței de la Bacău, a terminat pe locul 4 la 1.500 m și pe 3 la 3.000 m, în competiția senioarelor, dar la Grand Prix-ul de la București, Măria Ifteni și-a îmbunătătit timpii. Atât la 1.500 metri, unde s-a clasat pe locul șase, dar și la 3.000 metri unde a trecut a cincea linia de sosire. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: