Home » Sport » Ovidiu Artene și Daniel Hulubei au trecut testele fizice ale CCA

Ovidiu Artene și Daniel Hulubei au trecut testele fizice ale CCA

Vasluienii Ovidiu Artene și Daniel Hulubei, arbitri asistenți în corpul Ligii I, au trecut cu brio cursurile de instruire organizate de Comisia Centrală a Arbitrilor. Cei doi au avut parte de trei zile de pregătire intensă sub comanda lui Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Prima întâlnire de lucru a avut loc sambătă, la Casa Fotbalului, când li s-au testat cunoștințele despre deciziile care sunt necesare în anumite situații de joc. Duminică, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, arbitrii au participat la testarea fizică.

hulubei_daniel

Daniel Hulubei

Ovidiu Artene a devenit arbitru în anul 1996 și din 2007 a arbitrat peste 100 de meciuri din Liga 1. Arbitrează de asemenea și în Cupa României, ultimul meci al său fiind în cadrul acestei competiții, între FC Viitorul și Steaua București, pe 17 decembrie 2015. Este un arbitru care face parte din lotul FIFA și arbitrează 14 meciuri la nivel internațional din 2013, dintre care patru anul trecut în Europa League.

Daniel Hulubei arbitrează ca asistent, la nivelul Ligii I din 2008, unde a înregistrat nu mai puțin de 87 de prezențe, ultima în meciul dintre CFR Cluj și FC Dinamo, pe 20 decembrie 2015. Pe lângă arbitraj, asistentul vasluian este profesor, el fiind absolvent al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Doar opt arbitri vasluieni se regăsesc în loturile naționale. În liga a doua nu există niciun arbitru din județul Vaslui. Abia în liga a treia se regăseste Răzvan Beldiman, șef al Comisiei Județene de Arbitri (CJA) Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: