Home » Monden » Două românce lucrează la 8.000 de km depărtare de casă pentru cel mai mare brand de cluburi de noapte din lume

Două românce lucrează la 8.000 de km depărtare de casă pentru cel mai mare brand de cluburi de noapte din lume

În lumea cluburilor de noapte, Pacha este cunoscut publicului drept unul dintre primele 3 branduri de cluburi de noapte de pe mapamond, aici mixând DJ celebri sau concertând staruri mondiale. Accesul nu este unul deloc ieftin, un bilet putând să ajungă la mii de euro, dar cei care au trecut pragul clubului spun că tot efortul financiar este justificat.

La Pacha Macau, la peste 8.000 de km depărtare de București, găsim și două fete din România care fac parte din acest angrenaj ce trebuie să funcționeze perfect pentru ca localul să rămâna un brand de lux, renumit la nivel mondial. Este vorba de Sandra, 25 de ani, și Sabina, 22 de ani, a căror poveste o vom afla în rândurile ce urmează.
Originară din București, Sandra a trăit în ultimii ani în Irlanda, Ibiza, Italia, Londra sau Malaezia și a studiat cu succes limba engleză, muzica și teatrul, obținând licența la Dublin Institute of Technology. În această primăvara urmează să fie implicată într-un nou proiect, filmând pentru producția ”Six hot chicks in a Warehouse”, în Anglia.
Sabina, cunoscută ca Soso, născuta în Suceava, se identifică mult mai mult cu orașul Constanța, unde are și domiciliul, și este una dintre cele mai cunoscute prezențe din cluburile de la malul Mării Negre. A lucrat 4 ani în modeling, a apărut în diverse reviste și la mai multe emisiuni tv, a făcut dans sportiv de performanța, iar de aproape 4 ani lucreză în Asia, în Macau, Indonesia sau Malaezia.

Cum vă caracterizați în câteva cuvinte?

Soso: Sunt o persoană simplă, cu o gândire pragmatică, orientată spre îndeplinirea scopurilor în viață. Sunt o femeie meticuloasă, organizată și responsabilă. Depășesc simțul datoriei și te poti baza pe mine cu încredere. Merg întotdeauna la sigur și încerc pe cât posibil să evit experimențele. În ciuda aparențelor sunt o femeie sensibilă și sociabilă.

Sandra: În ultimii 7 ani am locuit în 7 țări, absolvind astfel cultura si energia locurilor străbătute. Sunt, deci, însetată de aventură, nou și informație. Misiunile mele zilnice sunt dintre cele mai simple și totuși cruciale unei trăiri frumoase. ”Antrenează-te, învață ceva nou și ajută cât mai mulți oameni să zâmbească”. Sunt puțin hipioată și dedicată mereu fitnessului. Sunt cu desăvârșire o tipă idealistă, cu ambiții grandioase .

Cum ați ajuns să lucrați pentru un asemenea brand, de anvergură mondială, precum Pacha?

Soso: În martie 2007, Liviu Covalski Keno, care lucra ca stripper alături de alți dansatori români la unul dintre cele mai mari cazinouri din Macau, a atras atenția, datorită talentului său, patronului unui club renumit din Las Vegasul Asiei. L-a lăsat să se ocupe atât de partea de show, cât și de promovare acestuia cu scenarii speciale, lumini, costume incitante, foc și artificii, DJ și MC renumiți. În timp, Keno a ajuns unul dintre cei mai căutați manageri, iar eu colaborez cu el de 3 ani. Îmi este atât impresar, cât și un bun prieten. El mi-a oferit toate aceste contracte de succes.

Sandra: Pacha Macau este pentru mine a 4-a cazemată cu logo-ul cireașă în care zăbovesc. Pe când locuiam în Dublin am organizat evenimente pentru acest brand, unde aveam ocazia de a mă ocupa de parade, dansatoare, costume și conferințe de presă. În Londra și Ibiza am lucrat pentru Pacha în calitate de dansatoare. Experiențele acestea, împreună cu cei 6 ani petrecuți în incinta cluburilor pe poziții diverse, de la dansatoare la director de creație sau hostess/PR m-au recomandat pentru această poziție. Un factor important a fost și experiența din modelling și terminarea unei facultăți cu profil artistic (Dublin Institute of Technology Conservatory of Music and Drama, din Irlanda). Dar nimic din toate astea nu ar fi valorat mult fără ajutorul lui Liviu Keno Covalschi, un om deosebit, un român de succes, pentru care nu am decât cuvinte de laudă, un respect deosebit și recunoștință.

Ce presupune jobul vostru în cadrul Pacha?

Sandra:  Rolul meu este practic să-i informez pe clienții din Macau, să-i fac sa se simtă bine primiți și să-i învăț ce înseamnă cultura ”clubbing” din perspectivă vestică. Atribuțiile sunt multiple, de la hostess la PR, dar titlul jobului rămâne ”Senior Cabaret Attendant”.

Soso: Jobul meu la Pacha este unul multiplu. Am început prin a învata cum se deschid sticlele de șampanie/vin la cel mai înalt nivel de servire. Am făcut zeci de traininguri despre istoria brandurilor de băuturi alcoolice, istoria clubului, servirea high-class a clienților VIP, comunicarea și acomodarea acestora în clubul nostru. Am învățat tot ce ține de marketingul unui club si căile spre succes ale acestuia. În prezent sunt “Senior Cabaret Attendent”, ceea ce presupune de la servirea clienților VIP, supravegherea meselor si întreținerea și asigurarea bunei dispoziții a clientului, până la hostess, PR, Promoter.

Cum sunt petrecerile la Pacha?

Sandra: Pline de viață, punctul forte fiind socializarea. Oamenii sunt prietenoși și gata să-și facă prieteni noi, se fac multe schimburi de cărți de vizită și se râde mult.

Soso: Cum spuneam și mai devreme, majoritatea petrecerilor noastre au ca temă luxul și eleganța. Dress-codul impus se îmbrățișează perfect cu cele mai scumpe sticle de șampanie, zonele VIP sunt așezate în așa fel încât să ofere acces vizual către dansatoarelor exotice, iar jocul de lumini se îmbină extraordinar cu muzica renumiților DJ.

Ati întâlnit și clienți din România la Pacha?

Sandra: Din păcate nu foarte multi… încă. Sunt sigură însă ca nu mai avem mult până să salutăm în limba mamă mai des în incinta Pacha Macau.

Soso: Spre fericirea mea, am cunoscut mai mulți români decât mă așteaptam, mulți care lucrează în Macau sau în Hong Kong.

Ce VIP-uri v-au trecut prin față la Pacha?

Sandra: Leonardo DiCaprio și Mariah Carey, care au petrecut până în zori alături de noi, sau Robert de Niro. Am avut și onoarea de a avea grijă personal de Ronaldo, legenda fotbalului brazilian. Aceștia în calitate de invitați, căci aproape în fiecare săptămână avem ocazia de a cunoaște îndeaproape nume mari ale lumii clubingului precum Bob Sinclair , Skrillex , Nervo, Eddie Halliwell, Gaby Endo sau Sebastian Gamboa.

Soso: Cum a spus și colega mea, Leonardo Di Caprio, Mariah Carey împreuna cu iubitul ei James Packer, Robert de Niro împreuna cu soția lui Grace Hightower si Martin Scorses au fost invitații noștri de onoare in Pacha. Am avut deosebita onoare sa fiu invitată să ciocnesc un pahar de șampanie cu însuși Ronaldo Luís Nazário de Lima, considerat unul din cei mai mari fotbaliști din toate timpurile. Ba chiar m-am ales si cu un numar de telefon. Nu l-am folosit, dar m-am simțit onorată. Sebastian Camboa, R3hab, Nervo, Skrillex, Bob Sinclar sunt doar cateva nume de Dj renumiți care ne-au încântat cu muzica lor, la evenimente speciale. De asemenea, am cunoscut multi oameni din lumea marilor afaceri, deținători de mari companii din lume si impresari ai artiștilor internaționali. Madonna si Jean-Claude Van Damme sunt următorii invitați care ne vor trece pragul luna asta.

Merită depărtarea față de cei apropiați pentru un astfel de job?

Sandra: Locuind în 7 țări în 7 ani va spun cu mâna pe inimă că peste tot am lăsat în urma pe cineva drag, dar este o chestiune de perspectivă. Cred cu vehemență că oamenii nu pot fi cu adevărat fericiți decât atunci când sunt productivi, iar puiul trebuie să zboare din cuib la un moment dat. Are oare rost să fii alături de cei dragi, dar să nu poți să-ți satisfaci cu adevărat chemarea și setea de cunoaștere? Pentru mine nu, iar cei dragi mie gândesc asemenea.

Ce planuri de viitor aveți?

Sandra: Personal sunt fericită momentan și captivată încă de diversitatea oferită de Las Vegas-ul Asiei, deci plănuiesc sa rămân aici atât cât sentimentul rămâne valid. Planurile mele de viitor implică primordial Arta Dramatică, filmul în mod special, fiind lucruri pentru care m-am disciplinat 7 ani și domeniul în care am lucrat în acești ultimi câțiva ani deasemenea, chiar dacă am jonglat și cu dansul , călătoriile și modellingul concomitent. Așadar, plănuiesc să-mi continui studiile în domeniu realizând un master in actorie de film la Facultatea Central School of Speech and Drama din Londra și să activez în acest domeniu: asemenea domnului Radu Beligan. Atât de mult cât încă se mai poate! Pe plan larg am și numeroase idei în ceea ce privește imbunătățirea traiului omenesc de pretutindeni. Ambiții legate de știința socială umanistă ce nu cunosc granițe, dar cum nici Roma n-a fost construită într-o zi… orice lucru bun cere timp !

Soso: Nu am planuri de viitor. Nu îmi place să visez decât atunci când dorm. Sunt o persoană realistă și prefer să trăiesc momentul și să mă bucur de tot ceea ce-mi oferă viata. Vreau sa fiu în continuare independentă financiar, să călătoresc, să am o carieră de succes, să fiu sănătoasă atât eu, cât și familia mea. Niciodată nu mi-am făcut griji în ceea ce privește viitorul meu. Viata mi-a oferit tot timpul ceva nou, experiențe inedite si succes pe plan profesional. Nu îmi plac dezamăgirile si intorsăturile de situație. Am o viata frumoasa, prefer sa trăiesc in prezent. Azi esti, maine nu mai esti. De ce să ne pierdem timpul visând?

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: