Home » Sport » Două victorii și o înfrângere, pentru handbaliștii juniori de la LPS Vaslui

Două victorii și o înfrângere, pentru handbaliștii juniori de la LPS Vaslui

În acest weekend a avut loc o nouă etapă în cadrul campionatelor de juniori la handbal masculin. Juniorii I au înregistrat o victorie, juniorii II au stat, în timp ce la juniori III LPS Vaslui a înregistrat o victorie și o înfrângere.

Juniorii I de la LPS Vaslui au câștigat greu, la scor minim, în deplasarea de la Roman, scor 36 – 35, după ce gazdele au condus la pauza cu 18 – 17. Vasluienii ocupă locul trei în seria A a Campionatului de juniori 1 masculin, cu 24 de puncte, după șapte victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri. Datorită înfrângerii celor de la LPS Piatra Neamț în fața liderului de la CS Știința Municipal Bacău, handbaliștii antrenați de Sergiu Bărdiță și Liviu Gheorghiu s-au apropiat la doar două puncte de locul secund. În ultima etapă vasluienii primesc, sâmbăta aceasta, vizita handbaliștilor de la LPS Iași, în timp ce LPS Piatra Neamț va întâlni, tot acasă, LPS Suceava. Din păcate, la egalitate de puncte, tot nemțenii rămân pe locul doi la sfârșitul sezonului regulat, datorită rezultatelor mai bune, atât în meciurile directe, dar și ca golaveraj.

Juniorii II au stat etapa aceasta și rămân tot pe locul șase, cu 13 puncte. În ultima etapă a sezonului regulat vor întâlni liderul CS Știința Municipal Bacău, care nu a cunoscut înfrângerea în cele 11 meciuri de până acum.

Handbaliștii de la LPS care evoluează în Campionatul de juniori III, au avut rezultate contrastante în meciurile disputate pe teren propriu. LPS Vaslui I a învins formația LPS Piatra Neamț, ocupanta locului cinci, cu scorul de 22 – 13. Handbaliștii antrenați de Laurențiu Cozma ocupă locul trei, cu 27 de puncte, la doar un punct de LPS Iași. Ieșenii au învins greu, în deplasare, LPS Roman, scor 36 – 34, și își păstrează poziția în clasament fără a exista pericolul să fie depășiți de vasluieni. LPS Vaslui II a suferit o înfrângere, scor 27 – 34, în fața liderului LPS Suceava. După 13 etape ocupă locul patru în clasament, cu 22 de puncte. În ultima etapă, LPS Vaslui I întâlnește formația de pe locul 7, ACS Campionii Vaslui și orice alt rezultat decât victoria este improbabil. Din păcate în aceeași situație se află și ieșenii, care se vor duela cu ultima clasată, CSU Suceava, astfel că sfârșitul sezonului regulat va păstra probabil același clasament. Cei de la LPS Vaslui II vor întâlni sâmbătă, LPS Piatra Neamț, formația clasată pe locul cinci. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: