Home » Sport » Georgiana Nedelea, locul 1 la 800 și 1500 de metri, la Memorialul „Doina Melinte”

Georgiana Nedelea, locul 1 la 800 și 1500 de metri, la Memorialul „Doina Melinte”

Nu mai puțin de 11 atlete de la LPS Vaslui au concurat la Memorialul “Dorin Melinte” de la Bacău, competiție destinată juniorilor I, II și III. Georgiana Nedelea a avut cele mai bune rezultate dintre sportivele vasluience, după ce a câștigat proba de 800 metri, cu timpul de 2.19.4 minute, iar pe cea de 1.500 metri în 4.49.21 minute. În competiția de la Bacău au participat 364 de juniori, 190 fete și 174 băieți, reprezentând 36 de cluburi sportive din 30 de județe ale țării.

Au mai participat de la LPS Vaslui și atletele Ionela Vîrlan, Ionela Lungu, Izabela Spiridon, Mihaela Ponea, Gabriela Buzdugan, Teodora Arteni, Cristina Balaur, Maria Blănaru, Andreea Morariu și Ștefania Andrei. Pentru multe dintre atletele care se antrenează la LPS sub comanda profesoarelor Viorica Pintilie și Elena Bogos este prima competiție din acest an. Cu siguranța timpii vor fi mai buni după ce acestea se vor familiariza cu competitiile oficiale.

Pe echipe, trofeul a revenit LPS Suceava, formație a cărei reprezentanți au cucerit la Bacău 12 poziții pe podium, 4 locuri I, 4 locuri II și 4 locuri III. Ei au fost urmați de atleții juniori de la CSS Bacău cu 4 locuri I, 3 locuri II și 4 locuri III, și LPS Roman cu 3 locuri I, 1 loc II și 1 loc III. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: