Home » Administratie » Bârlădeni, pregătiți-vă să vă distrați partenerele – Baluri peste baluri de ziua Mărțișorului

Bârlădeni, pregătiți-vă să vă distrați partenerele – Baluri peste baluri de ziua Mărțișorului

Balul „Mărțișorului” rămâne, în continuare, o sărbătoare mult așteptată de bârlădenii iubitori de petreceri. Cea mai iefitină ofertă, de 50 lei, este cea a Primăriei Bârlad, la Cantina de Ajutor Social. Biletele pentru Balul „Mărțișorului”, ce urmează a avea loc pe 8 Martie, de la ora 17, vor fi puse în vânzare de săptămâna viitoare, chiar la sediul Cantinei de Ajutor Social, vis-a-vis de sediul Aquavas Bârlad.
Nu doar primăria s-a gândit să le ofere un cadou femeilor și partenerilor acestora. Cu trei zile înainte de Ziua Internațională a Femeii, pe 5 martie, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad va organiza un eveniment similar intitulat „Mărțișorul vârstei a treia”. La acest bal, însă, vor putea participa contra sumei de 70 de lei, doar acei membri CARP, nu neapărat pensionari, care întrunesc mai multe condiții. Vechimea în cadrul CARP trebuie să fie de minimum trei ani, membrii trebuie să fie la zi cu cotizația și contribuția și să aibă un fond cotizant de minim 1.000 de lei la data de 31 ianuarie 2016. Petrecerea va avea loc la un restaurant din zona Gura Leului, începând cu ora 17, iar biletele se găsesc la ghișeul 10 al CARP. Capacitatea locației este de 360 de persoane.
Și Cercul Militar Bârlad va organiza un bal al Mărțișorului, tot pe 5 martie, dar de la ora 20, în sala mare a Cercului. Balul este dedicat, în primul rând, cadrelor militare și soțiilor sau soților lor, iar în limita locurilor (160), vor putea participa și civilii. Costul biletului este de 100 de lei. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: