Home / Sport / Atletico Vaslui, locul 17 la Brașov Indoor Cup

Atletico Vaslui, locul 17 la Brașov Indoor Cup

Echipa de fotbal Atletico Vaslui a ocupat locul 17 la Brașov Indoor Cup. Competiția adună peste 200 de echipe din țară și străinătate, care concurează la diferite categorii de vârstă. Vasluienii au participat la U9, copii născuți în 2007, sau mai tineri. În cadrul competiției, disputată în weekend, au înregistrat patru victorii, un egal și o înfrângere. La competiție trebuia să participe și Real Junior Vaslui, dar clubul a ales să participe la un turneu amical la Focșani.

Atletico Vaslui s-a clasat pe locul trei în grupă, cu patru puncte. A fost învinsă de Petrolul Ploiești, cu 8 – 1, a învins Fortuna Galați cu 8 – 0 și a făcut un egal, 3 – 3 cu Steaua Sudului București. În meciurile pentru stabilirea clasamentului final, sportivii antrenați de Cristi Vartolomei au reușit trei victorii. Au învins cu 3 – 0, Ilie Oană 2 București, cu 5 – 0 FC Brașov Negru și 4 – 1 pe Hidro Vâlcea.

Micii fotbaliști de la Atletico Vaslui au simțul porții și au demonstrat asta după ce au marcat 24 din cele 543 de goluri din competiție. Doar 5 din cele 36 de echipe au reușit să marcheze mai mult, dar din păcate apărarea i-a trădat, motiv pentru care echipa nu a reușit o clasare mai bună. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: