Home » Administratie » Daniel Olteanu, directorul AJOFM, numit prefect de Vaslui, primul bârlădean din istoria județului care ocupă această funcție

Daniel Olteanu, directorul AJOFM, numit prefect de Vaslui, primul bârlădean din istoria județului care ocupă această funcție

Directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, Daniel Olteanu, a fost numit, joi, prefect al județului Vaslui, odată cu eliberarea de pe post a lui Andrei Puică, fiind astfel primul bârlădean din istoria județului care ocupă această importantă funcție publică.

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Guvernului, noul prefect al județului Vaslui este Daniel Olteanu, fost director executiv, în ultimii doi ani și jumătate, a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui. În vârstă de 47 de ani, Olteanu este absolvent al Facultății „Dimitrie Camtemir” Iași în 2006, iar în trecut, în perioada 2006-2008 și 2010-2012, a ocupat și postul de șef birou senatorial a fostului ministru de Interne, Cristian David. Noul prefect de Vaslui a devenit funcționar public, statut necesar pentru actuala funcție, în anul 2013, atunci când a câștigat concursul pentru postul de secretar al comunei Rebricea. Acest post l-a ocupat doar timp de o lună, după care a devenit director executiv al AJOFM Vaslui. Daniel Olteanu este în prezent primul prefect din istoria județului Vaslui care vine din zona Bârladului.

Este o mândrie pentru mine să ocup această funcție. În plan personal, marchez un moment important în întreaga mea carieră”, a declarat noul prefect de Vaslui, Daniel Olteanu.

Noul prefect l-a înlocuit la conducerea județului pe Andrei Puică, cel care a ocupat această funcție din martie 2014 până în prezent. Odată cu eliberare sa din funcție de către Guvernul Cioloș, Puică va reveni pe postul de manager public în cadrul Ministerului Dezvoltării. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

11 comments

  1. Cine este Daniel Olteanu ?

  2. Bă frate, da pe cine o fi având ăsta în aparatul politic de a avut o așa de rapidă ascensiune într-un interval de timp atât de scurt????

    • Nu are pe cineva..cineva -l are pe el..Este servitorul ideal.Este lacom,avid ,profilul perfect sa i dai un loc de unde sa munceasca ptr tine ,cel care l ai pus acolo..Cand nu va aduce foloase,va sfarsi tot atat de usor cum i a fost ascensiunea.Nu prin inteligebta a ajuns prefect.Poate fi punctat totusi ptr perseverenta..prost da hotarat..

      • Bravo,l-ati caracterizat perfect,ati uitat viclean arogant si pomanagiu profilul perfect al oricarui politician.

  3. MINCIUNA DORIN VICTOR

    D-l Daniel Olteanu este un tinar birladean care a lucrat la Iris in perioada 90-97 unde cred eu s-a format, a intrat in partidul liberal din anii 93, dar a ramas acolo pina in prezent, si-a definitivat studiile, are o familie frumoasa si noi birladenii trebuie sa-l sustinem! Sa fim mindrii ca un birladean de-al nostru este Prefectul judetului Vaslui. Sa-i uram succes!

    • Da, d-le Minciuna, asta e Adevarul, este un tanar, ba chiar un adolescent, d-ta esti tanar. Daca acum e tanar, acum 26 de ani cand lucra la Iris cum era, bebelus? Nici d-ta nu esti analfabet. Cum sa fim mandrii? Poate mandri, dar ca sa-i ceri unui tanar ca d-ta? Daca era candidatul la primarie, erai la fel de mandru?
      PNL=PMP=PSD Intelegi aluzia?
      Asta e merit sa ajungi prefect? Sa fi lucrat la Iris? Sau sa fii in fruntea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca si sa nu vii cu nicio solutie in vederea imbunatatirii acestui sector, ramanand judetul codas al tarii? D-le Minciuna, esti departe de Adevar. Se spune ca numele nostru nu este intamplator, d-ta esti confirmarea.

    • Cu „MINCIUNA” inainte ! Mai nea bolshevic portocaliu mentalitatea ta de comunistoid batrin nu intelege sa se RETRAGA la pensie sa-si vada de nepoti si sanatate ? Vrei sa-ti gasesti aliati si-i dai inainte cu tovarasii tai de hotie ? Din pacate Barladul dupa 89 a „cadorisit” urbea cu o groaza de politruci care mai de care mai penali si infractori :Daniel DRAGAN (liberalul ajuns sef la ADS care si-a vindut votul din turul 2 pe functie si ceva milioane de euroi ori dolari ori lei (mentorul actualului prefect),Sorin HORIA (liberalul cu apetit la minore),Constantin CONSTANTINESCU (primarul infractor care si-a recunoscut partial HOTIILE in fata procurorilor DNA zis si Tartanul,raposatul Viorel DUMITRASCU si lista RUSINII poate continua cu senatorii de carton presat Pavalascu si Pintilie.HUOOOOO !

  4. Mai rau va trebuie vasluieni . Voua nu va place nimic , nici Pascu nu a fost bun, nici Tibulca, nici Renga, nici Puica dar pentru ca sunteti dezbinati aici ajungeti. Este ca acest Olteanu pare a fi cel mai slab prefect de pana acum dar nu cred ca va sta mai mult de 10 luni . Nu omul este vinovat ci doar cei care il propun . Dar cine vreti sa propuna Buzatu , Ciurariu, Dorin , Marian ? Ce vreti spune-mi cu cine te iei ca sa-ti spun cine esti . Toti o apa si un pamant , acestia sunt politicenii de azi. Cum sa se bata acesti oameni cu sefii de la Bucuresti pentru cetatenii judetului cand ei se bat pentru nevestele lor (Buzatu),pentru fiii lor(Buzatu),pentru amantele lor (Buzatu). Se vorbea intr-un material despre neregulile facute de primari . Dar cine sa-i verifice? Curtea de Conturi ? Popa Vasile? Ce a facut el in acest judet decat sa acopere neregulile primarilor pentru ca salariatii de la Curtea de Conturi sa-si aranjeza neamurile in servici pe la institutiile publice? Ce sa faca politia sau justitia daca nu primeste plangeri penale de la organele de control? Toate materialele Curtii de Conturi se termina cu recomadari care uneori nu se mai verifica .

  5. Felicitari d-le oOlteanu Daniel!!!ma bucur foarte mult,ptr functia publica!!mult succes!!

  6. penibil..! un semianalfabet fara studii, un lingau, un stege pantofii…!!! si era marele as din maneca a liberalilor la primarie….!!!
    cine n-are un sclav….sa-si cumpere…!!!

%d blogeri au apreciat: