Home » Sport » Doi rugbiști de la CSS Bârlad, în cantonament cu echipa națională

Doi rugbiști de la CSS Bârlad, în cantonament cu echipa națională

Vlad Anghel (pilier) și Cosmin Iliuță (centru), elevi la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, participă la un nou cantonament cu Naționala U18 de rugby.

Juniorii bârlădeni, coordonați de profesorul Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad, au mai participat anul acesta la un cantonament organizat în intervalul 20 ianuarie – 11 februarie. În perioada 20 ianuarie – 3 februarie, stejăreii s-au pregătit la Snagov, iar între 3 și 11 februarie, la Cheile Grădiștei, în județul Brașov. Alături de ei, la stagiul de pregătire din Snagov care va avea loc în perioada 20 – 27 februarie, vor fi prezenți și foști elevi ai clubului bârlădean, Răzvan Ștefan Iancu (linia a doua) și Codrin Bercu (centru). Pregătirea acestora va avea loc în vederea stabilirii lotului care va reprezenta România la Campionatul European de Rugby, din martie, competiție găzduită de Portugalia. “Stejăreii” vor concura cu Franța, Georgia, Rusia, Spania, Portugalia, Belgia și Germania, Primul meci va fi cu juniorii Georgiei, pe 18 martie, pe Stadionul „Jamour Honor”.

Sportivii convocați se reunesc pe 20 februarie, la oră 10, iar în cele șapte zile de pregătire vor susține două meciuri test. Pe Stadionul „Arcul de Triumf” vor întâlni pe 23 februarie formația CSA Steaua U20, iar trei zile mai târziu CSM București U23. Vor fi pregătiți de antrenorii Ștefan Dugheru și Marian Marin, dar îi vor mai avea alături și pe preparatorul fizic Adina Dreve, doctorul Ana Iana și kinoterapeutul Andrei Diaconeasa.

La lotul național vor mai fi prezenți sportivi de la cluburile Timișoara Saracens, CS Dinamo, ACS Tomitanii Constanța, CSS2 CNE Baia Mare, CT Dinicu Golescu, LPS Suceava, CN Aurel Vlaicu, CSM Olimpia, LPS Constanța, RC Grivița, CSO Pantelimon și SCM Pitești. (George PROCA)


About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: