Home » Sport » Sporting Juniorul Vaslui, la Cupa Juniorului Eurobusiness

Sporting Juniorul Vaslui, la Cupa Juniorului Eurobusiness

Micii fotbaliști de la Sporting Juniorul Vaslui vor participa la cea de a IV a ediție a Cupei Juniorului Eurobusiness, în perioada 15 – 22 aprilie, unde vor lupta pentru aur la categoria 2001. Vor da piept cu formații puternice din țară, Academia Atletico de Madrid, Academia Gheorghe Hagi, FC Dinamo și ACS Juniorul. Vor mai întâlni la centrul tehnic al FRF de la Buftea și puștii italieni de la Empoli FC, echipa care se antrenează la un centru de juniori foarte puternic.

Vor fi cazați în Hotelul FRF de la Mogoșoaia, locația în care echipa națională își stabilește cartierul general înainte de marile dispute de pe teren propriu. Cei mici vor dormi în aceleași camere în care Sânmărtean, Marica sau Mutu, petrec clipele de dinaintea jocurilor naționalei.

La competiția organizată de ACS Juniorul București vor participa echipe din patru țări, dintre care și reprezentante din Republica Moldova – Zimbru Chișinău și CSCT Buiucani, care are una dintre cele mai moderne baze sportive din Europa de Est.

Vor avea loc turnee la nu mai puțin de nouă categorii de vârstă, începând cu cei născuți în 2001 până la categoria 2009. An de an s-au prezentat echipe din ce în ce mai puternice, astfel că jocurile pot fi considerate finale încă din faza grupelor.

Înaintea returului, Sporting Juniorul Vaslui 2001 ocupă primul loc în Campionatul de Juniori C, cu victorii pe linie, 54 goluri marcate și nici unul primit.(G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: