Home » Social » Teribilismul a provocat panică într-un supermarket din Bârlad!

Teribilismul a provocat panică într-un supermarket din Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Trei tineri au pulverizat cu un spray lacrimogen într-un supermarket din localitate, după care au fugit de la fața locului.

Joi seara, în jurul orei 19, bârlădenii care se aflau la acea oră într-un supermarket din localitate (Penny Market) au avut parte de câteva momente mai puțin plăcute. Trei tineri, care deocamdată au rămas neidentificați, au pulverizat în magazin cu un spray iritant (cel mai probabil lacrimogen).

Tinerii au intrat în magazin în jurul orei 19 și după ce s-au plimbat o vreme printre rafturi, și-au ales câteva produse și s-au dus spre zona caselor de marcat. Acolo și-au achitat produsele cumpărate, după care au plecat. Numai că, în câteva clipe, oamenii care se aflau într-o zonă opusă față de cea a caselor de marcat, au sesizat că cineva a pulverizat cu spray lacrimogen.

”Agentii firmei de pază care asigură securitatea magazinului i-au observat pe cei trei tineri când încă mai erau în parcarea supermarket-ului, însă aceștia au fugit de la fața locului. Cel mai probabil, tinerii au pulverizat cu spray lacrimogen într-o zonă din magazin și până ce gazul să fie simțit de oameni au mers repede la casele de marcat și au achitat produsele pe care și le-au cumpărat, plecând rapid din magazin”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Au fost sesizați i polițiștii bârlădeni despre incident, care au deschis imediat un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Deocamdată, cei trei indivizi nu au fost identificați, însă oamenii legii efectuează cercetări în acest sens.

About Razvan Calin