Home » Social » Bărbat cu dizabilități, găsit carbonizat în propria locuință, în urma unui incendiu izbucnit de la o țigară

Bărbat cu dizabilități, găsit carbonizat în propria locuință, în urma unui incendiu izbucnit de la o țigară

Un bărbat cu dizabilități în vârstă de 64 de ani a fost găsit carbonizat, duminică, în locuință sa, după ce aceasta a luat foc de la jarul unei țigări, victima obișnuind să fumeze în casa în care locuia singur.

Tragedie în localitatea Târzii. O persoană cu dizabilități, care locuia singură, a murit în urma unui incendiu. Trupul bărbatului a fost găsit carbonizat, întins pe podea într-una din camerele locuinței, în încercarea de a se salva, însă fără a reuși, în condițiile în care era o persoană cu dizabilități. Primii care au intervenit au fost reprezentanții autorităților locale, care au scos victima din casă înainte de sosirea pompierilor, însă fără a se mai poate face ceva pentru a fi salvată.

La 20 de minute de la anunțarea evenimentului la numărul de urgență 112 de către un vecin, incendiul a fost localizat pentru a nu se extinde la întregul imobil. Chiar dacă o parte din locuință a fost salvată, din păcate proprietarul a fost găsit carbonizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roșu.

În urma primelor cercetări desfășurate la fața locului, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la jarul unei țigări, în condițiile în care bărbatul de 64 de ani obișnuia să fumeze în locuință. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: