Home » National » Bonurile de 312 lei din 11 ianuarie, câștigătoare la loteria fiscală

Bonurile de 312 lei din 11 ianuarie, câștigătoare la loteria fiscală

Bonurile în valoare de 312 lei emise la 11 ianuarie sunt câștigătoare la a doua extragere din acest an a Loteriei Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF. 

Prima etapă de selecție a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna ianuarie a avut loc duminică și a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN Loteria Română.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF. 

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: