Home » Social » Doi adolescenți beți criță au dat spargerea vieții: le-au furat vecinilor friptura din tigaie

Doi adolescenți beți criță au dat spargerea vieții: le-au furat vecinilor friptura din tigaie

de Răzvan CĂLIN

Doi minori din Ciocani au năvălit în casa unor vecini, i-au bătut și le-au furat banii, vinul și niscaiva fripturi de pasăre.

Doi adolescenți din comuna Ciocani riscă să petreacă ani buni după gratii din cauză că în urmă cu câteva zile și-au tâlhărit vecinii, într-un acces de teribilism amestecat din belșug cu băuturi alcoolice. Cei doi sunt Ciprian N. și Bogdan B., ambii în vârstă de 17, din satul Ciocani.

Din primele cercetări efectuate de lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad, a reieșit că cei doi minori au comis fapta în seara de 19 februarie, în jurul orei 20. Înainte de a trece la fapte, amândoi au consumat băuturi alcoolice și după ce au prins curaj, s-au gândit că n-ar strica să jefuiască niște vecini.

”Cei doi tineri, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au pătruns fără drept în locuința unor vecini unde prin amenințare și violență, au sustras suma de 400 de lei și diferite bunuri alimentare”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Se pare că alcoolul consumat în cantități destul de însemnate i-a cam ros la ”ghiozdan” pe cei doi indivizi, care s-au gândit că n-ar strica dacă ar lua și ceva de-ale gurii. Așa că fără să stea prea mult pe gânduri, le-au furat oamenilor și friptura de pasăre pe care tocmai o făcuseră, dar și câteva sticle cu vin, ca să alunece mâncare mai ușor pe gât. Oricum, meniul le-a cam stat în gât pentru că oamenii legii au reușit în scurt timp să-i identifice și i-au reținut pentru 24 de ore. Anchetatorii au reușit să recupereze întreaga sumă de bani sustrasă, pe care i-au returnat părții vătămate. Din păcate, nu au reușit aceeași figură și în cazul fripturii și vinului, care au fost consumate de infractori la scurt timp după ce au fugit din casa celor pe care i-au jefuit.

În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe N. Ciprian și B. Bogdan și urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.


About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: