Home » Sanatate » Numai măiestria medicilor a făcut ca un bărbat să nu se nenorocească pe viață, după ce un consătean i-a băgat cuțitul în pavilionul urechii

Numai măiestria medicilor a făcut ca un bărbat să nu se nenorocească pe viață, după ce un consătean i-a băgat cuțitul în pavilionul urechii

IF

IF

Un bărbat de 48 de ani din localitatea Mânăstirea Mălușteni a văzut moartea cu ochii după ce a fost atacat cu cuțitul de un consătean. A ajuns cu ambulanța la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, duminică la ora 19, foarte slăbit din cauza hemoragiei provocate de cuțitul cu care a fost rănit în zona capului, la ureche și față.

Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, cu plăgi tăiate ale scalpului retroauricular, cu multiple plăgi în zona feței și gurii, dar și cu o plagă transfixiantă prin pavilionul urechii”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Bărbatul căruia i-a intrat cuțitul prin ureche a avut zile și se reface după ce a fost operat.

Eram cu căruța și când am ajuns în fața unui bar, un consătean m-a atacat pe la spate cu un cuțit, și cu puterile pe care le mai aveam am ajuns acasă, unde m-am legat la cap. Curgea sângele ca dintr-un cep”, a declarat victima.

Bărbatul a mai spus că exista o răfuială mai veche între familiile celor doi. Cu siguranță că la mijloc a fost și consumul exagerat de alcool care, de cele mai multe ori, duce la altercații și agresiuni cu urmări grave.

Tot ieri noaptea, a fost înregistrat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” un alt caz de agresiune. De astă dată, victima a fost o tânără de 19 ani care a fost agresată în incinta unui bar. Loviturile primite au fost puternice, fata prezentându-se la spital cu fisură de os frontal și dureri mari în regiunea coloanei vertebrale. Medicii au propus transferul pacientei la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

O altă victimă a agresiunilor fizice a fost și un tânăr de 16 ani din Giurcani, care a fost adus vineri, 19 februarie, seara. Adolescentul, bătut rău, s-a ales cu traumatism cranio-cerebral și plagă contuză occipitală. După ce i-a fost aplicat tratamentul chirurgical necesar și au fost suturate plăgile, a fost externat. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: