Home » Social » Bătrână de 91 de ani, moartă într-un incendiu, după ce a aprins focul din sobă cu petrol lampant

Bătrână de 91 de ani, moartă într-un incendiu, după ce a aprins focul din sobă cu petrol lampant

O bătrână de 91 de ani din Zăpodeni a murit în urma unui incendiu care i-a cuprins o parte din locuință, după ce a aprins focul din sobă cu petrol lampant, ceea ce i-a provocat arsuri grave la nivelul feței și a mâinilor.

O nouă tragedie în județ din cauza imprudenței. O femeie de 91 de ani a fost surprinsă de flacăra puternică formată în momentul în care a aruncat petrol lampant în sobă cu intenția de a reaprinde focul. Pe lângă bătrână, flăcările au cuprins și o parte din mobilierul din camera respectivă, declanșând un incendiu. Un vecin a observat fumul ieșind din casă, motiv pentru care a sunat la numărul de urgență 112.

„În momentul în care pompierii au ajuns la locul incendiului, bătrâna era decedată, prezentând arsuri grave în special la nivelul feței și a mâinilor. Victima locuia singură astfel încât nu a avut cine să o salveze în momentul în care casa a fost cuprinsă de flăcări”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roșu.

Femeia de 91 de ani este a doua victimă, în ultimele 48 de ore, a unui incendiu petrecut în județ. Duminică, un bărbat de 65 de ani, cu dizabilități, a murit carbonizat în propria locuință, după ce casa i-a luat foc de la jarul unei țigări. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: