Home » Social » Femeia din Barlad care și-a tranșat bebelușul vara trecută, condamnată la 18 ani de închisoare cu executare

Femeia din Barlad care și-a tranșat bebelușul vara trecută, condamnată la 18 ani de închisoare cu executare

După ce a fost încătușată și dusă în arestul IPJ Vaslui, Roxana Smocot a povestit anchetatorilor cu nonșalanță și lux de amănunte filmul carnagiului.

După ce a fost încătușată și dusă în arestul IPJ Vaslui, Roxana Smocot a povestit anchetatorilor cu nonșalanță și lux de amănunte filmul carnagiului.

Elena Roxana Smocot, femeia din Bârlad care și-a tranșat cu sălbăticie bebelușul de numai 8 zile, a fost condamnată la 18 ani de închisoare cu executare.
Sentința a fost pronunțată de Tribunalul Vaslui, în cursul zilei de astăzi și nu este una definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Iași. Ca pedeapsă complementară, mama ucigașă și-a pierdut drepturile părintești față de fiul mai mare, sau dreptul de a fi tutore sau curator.
Elena Roxana Smocot, în vârstă de 27 de ani, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru omor prin cruzime. Ea a îngrozit o țară întreagă în iunie, 2015, când și-a ucis nou-născutul lovindu-l de sol, după care l-a tranșat cu o bucată de țiglă și l-a aruncat în cadă. Scenele de groază s-au petrecut în fața fiului în vârstă de 4 ani și a unui nepoțel de 7 ani. Femeia le-a declarat anchetatorilor că a comis această faptă deoarece i s-a părut că bebelușul semăna cu amantul.
Comisia de expertiză psihiatrică din cadrul Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a stabilit că tânăra suferă de o tulburare schizoafectivă și a avut discernământul diminuat în momentul comiterii faptei.Vom reveni cu amanunte.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: