Home » Sport » Luptătorii Kentai Dojo au obținut 22 de medalii la Cupa României de Autoapărare

Luptătorii Kentai Dojo au obținut 22 de medalii la Cupa României de Autoapărare

Sâmbătă, 20 februarie, clubul sportiv „Kentai Dojo” Bârlad a participat cu succes la Cupa României de Autoapărare, organizată în Brașov. Clubul bârlădean a participat cu un lot de 15 sportivi la trei probe și a obținut nu mai puțin de 22 de medalii, șase de aur, șase de argint și zece de bronz. Rezultatele sunt deosebite pentru că la competiția organizată de clubul Shin-Do Brașov s-au prezentat 450 de sportivi din 18 cluburi. Au concurat sportivi din localitățile Brașov, Bârlad, Cluj-Napoca, Tecuci, Vaslui, Piatra-Neamț, Sfântu-Gheorghe și București. Au fost disputate medalii la probele Knockdown, autoapărare mixt, Ju-Jutsu Sportiv și Ju-Jutsu Tradițional.

George Mocanu, de la „Kentai Dojo”, a obținut locul doi la Ju-Jutsu Tradițional, categoria 6 – 7 ani, iar David Grăjdeanu a obținut aceeași performanță la categoria de vârstă 7 – 8 ani, dar și locul trei la proba Ju-Jutsu Ne-Waza.

La categoria de vârstă 8-9 ani trei sportivi au obținut medalii: Patrisia Roșu a obținut locul unu la Ju-Jutsu Tradițional și locul doi la Autoapărare mixt; Rian Tufă a fost cel mai bun la Ju-Jutsu Tradițional și al treilea la proba Ne-Waza; Ovidiu Răducanu a fost cel mai bun la Knockdown și al doilea la Ju-Jutsu Tradițional.

Antonio Iftodi a participat la categoria de vârstă 10-11 ani și a obținut locul doi la Ne-Waza, iar la 11-12 ani a participat Rareș Mihăilă care a fost cel mai bun la Ne-Waza și Ju-Jutsu Tradițional, dar și al doilea la autoapărare. Locul trei a fost obținut la Ne-Waza, de Jenifer Iftode la 12-13 ani și de Roxana Artene la 13-14 ani.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Opkt-uvHNeg&w=560&h=315]

Două sportive s-au remarcat la categoria de vârstă 14-15 ani: Maria Mocanu a fost cea mai bună la Ju-Jutsu Tradițional, iar Delia Cordon a obținut două locuri trei, la autoapărare mixt și Ne-Waza.

Ștefan Ursu și Dragoș Bumbaru, au participat în echipă la categoria 15-16 ani la Autoapărare mixtă și au obținut locul III.

La 17-18 ani Carmen Sălceanu a obținut locul trei la Autoapărare mixtă, iar la 18-35 ani Ionuț Sălceanu a obținut locul doi la Ju-Jutsu Tradițional și a fost al treilea la Knockdown.

„Concursul a fost unul din cele mai solicitante datorită numărului mare de sportivi înscriși la această întrecere puternică, dar sportivii au fost foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic și psihic. Am doar cuvinte de laudă pentru sportivii mei pentru că au reușit să dea tot ce e mai bun pe saltea înfruntându-și adversarii cu diferite tehnici învățate în sală. Acesta competiție a fost o experiență foarte frumoasă pentru sportivii clubului nostru. Mulțumesc pentru această invitație la un eveniment atât important lui Sensei Ilie Nicușor. Țin să mulțumesc și sportivilor pentru rezultate aduse clubului și nu pot să nu remarc și părintii care s-au mobilizat exemplar pentru acești mici sportivi.” ne-a declarat sensei Daniel Vasilache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: