Home » Sport » Bârlădeni convocați la echipă națională de rugby

Bârlădeni convocați la echipă națională de rugby

Bârlădeanul Ionuț Balaban a fost convocat la echipa națională de rugby pentru meciul în care „Stejarii” întâlnesc Rusia, pe 27 februarie, în Cupa Europeană a Națiunilor.

Pentru centrul echipei masculine de rugby CSS Bârlad, Under U19, este cea de-a două convocare la echipa națională de seniori. A mai fost selecționat și pentru meciul cu Spania, care a avut loc la Madrid. Și bârlădeanul Alexandru Țiglă, care ionut balaban_csseste legitimat la CSM București, a fost convocat la cea de-a treia partidă a României în cadrul Cupei Europene a Națiunilor. În primele meciuri, România a trecut de Portugalia, scor 39 – 14 și Spania, 21 – 18.

Lotul României este format din pilierii Constantin Pristăvită, Paul Rusu, Mihai Dico, Cosmin Manole Horațiu Pungea, talonerii Andrei Rădoi, Otar Turasvili, Eugen Căpățînă; Linia a II-a: Valentin Popârlan, Johan Van Heerden, Marius Antonescu, Vlad Rotaru; Linia a III-a: Viorel Lucaci, Vlad Nistor, Andrei Gorcioaia, Stelian Burcea, Mihai Macovei; Treisferturi: Mijlocașii la grămadă Valentin Calafeteanu, Tudorel Bratu, Alexandru Țiglă); Mijlocașii la deschidere Jody Rose, Ovidiu Melniciuc; Centri: Paula Kinikinilau, Florin Ioniță, Florin Vlaicu, Ionuț Balaban; Aripile: Adrian Apostol, Ionuț Botezatu, Mădălin Lemnaru, Stephen Shennan și fundașii Cătălin Fercu, Sabin Strătilă.

Meciul se va disputa pe stadionul Stadionul “Emil Alexandrescu”, din Iași, unde „Stejarii” vor disputa și meciul cu Germania, de pe 12 martie. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: