Home » Sport » Mâine au loc semifinalele etapei municipale la fotbal, băieți

Mâine au loc semifinalele etapei municipale la fotbal, băieți

Micii fotbaliști de la școlile „Elena Cuza”, „Ștefan cel Mare”, „Alexandru Nechita” și „Constantin Parfene” au obținut biletele pentru semifinalele etapei municipale la fotbal, în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor, băieți. Favoriți la primele două locuri care duc la faza județeană sunt fotbaliștii de la Școala Elena Cuza și cei de la „Ștefan cel Mare”, care au remizat în meciul direct din grupe.

În sala de sport a Școlii „Elena Cuza”, din Vaslui, concurența a fost acerbă. Opt din cele zece unități de învățământ din municipiul Vaslui au participat pentru a-și asigura primele două locuri. Au lipsit doar gimnaziile Mihail Sadoveanu și Dimitrie Cantemir, în condițiile în care anii trecuți puține școli se încumetau să participe. Competiția s-a desfășurat cu două grupe a câte patru echipe, iar în urma meciurilor din grupe semifinalele programate sunt Școala „Elena Cuza” și Școala „Constantin Parfene” și Școala Ștefan cel Mare – Școala Alexandra Nechita.

La fete, campioană Vasluiului în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor la fotbal este Școala „Elena Cuza”. Cea de-a doua echipă care va participa la faza județeană este Școala „Ștefan cel Mare”. Locurile trei, patru și cinci au fost ocupate de Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Școala „Alexandra Nechita” și Școala „Mihai Eminescu”. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: