Home » Sport » Micii fotbaliști din județul Vaslui iau cu asalt Cupa Play Bacău

Micii fotbaliști din județul Vaslui iau cu asalt Cupa Play Bacău

Micii fotbaliști de la Atletic Bârlad, Pajura Huși și Real Vaslui Junior și-au anunțat prezența cea de-a treia ediție a Cupei Play, competiție de fotbal care se va desfășura în comuna Sărata din județul Bacău.

Juniorii vor avea parte de zile pline de fotbal, la fiecare categorie de vârstă învingătoarea fiind decisă după câte un maraton fotbalistic. Se așteaptă un turneu reușit și meciuri spectaculoase pe placul spectatorilor, având în vedere valoarea ridicată a echipelor participante.

Atletic Bârlad și Pajura Huși își încearcă forțele la categoria 2006, pe 28 februarie. Bârlădenii înfruntă în grupa B formațiile FC Bacău, Didi Junior Iași și Ceahlăul Piatra Neamț. În timp ce Pajura Huși întâlnește în grupa D pe Viitorul Buzău, Aerostar Bacău și CSM Moinești. În fazele superioare ale competiției formațiile din județul Vaslui ar putea întâlni LPS Suceava, Viitorul Bacău, CSMS Iași, Măgura Bacău, Sporting Bacău, Unirea Ruginoasa, CSM Focșani sau Viva Activ Buhuși. Bârlădenii participă și la categoria de vârstă 2007, unde se vor duela, pe 27 februarie, în grupa A cu LPS Suceva, Măgura Bacău și Kinder Brăila. Alături de bârlădeni participă și micii fotbaliști născuți în 2007 de la Real Junior Vaslui. Aceștia întâlnesc în grupa D formațiile Juniorul Suceava, Sporting Bacău și Steaua Magica Iași. Posibili adversari din fazele superioare pentru cele cluburi sunt Prosport Focșani, FC Bacău, CSS Botoșani, Unirea Ruginoasa, CSMS Iași, Viitorul Bacău, Juniorul Botoșani sau FC Brașov.

Și vasluienii participă la mai multe categorii de vârstă după ce și-au anunțat prezența și la competițiile puștilor născuți în 2008 și 2009. Vor disputa meciurile pe 5 și 6 martie, iar cele mai mari așteptări sunt de la grupa 2008 care este finalista ediției din acest an a Cupei Prosport Focșani și învingătoare la Brașov Indoor Cup. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: