Home / National / Polițistul Marian Godină, despre pensionarea șefului IPJ Brașov: “Chiar nu mi-a picat bine. Aș fi vrut să fie altfel “

Polițistul Marian Godină, despre pensionarea șefului IPJ Brașov: “Chiar nu mi-a picat bine. Aș fi vrut să fie altfel “

Polițistul Marian Godină a declarat, marți seara, la Digi24, că regretă modul în care șeful IPJ Brașov, Ioan Aron, și-a încheiat cariera și că și-ar fi dorit ca superiorul lui să fi înțeles de la început că prin activitatea pe care o desfășoară a avut în intenție doar să aducă “un plus imaginii instituției” 

“Sunt foarte sincer când zic că nu mi-a picat bine ca cariera unui om să se încheie așa. Chiar nu mi-a picat bine. Și aș fi vrut să fie altfel, să fi înțeles de la început că fac ceva util Poliției, că aduc  un plus imaginii instituției”, a declarat Marian Godină, la Digi24.

Șeful Inspectoratului de Poliție Brașov, chestorul Ioan Aron, și-a înaintat, vineri, raportul de pensionare după ce a revenit din concediul de odihnă în care plecase imediat după ce polițistul Marian Godină a publicat mai multe postări la adresa lui. De altfel, femeia care l-a reclamat pe polițistul Marian Godină și-a dat demisia din funcția de consilier județean PSD. Luana Minea a făcut anunțul marți, potrivit PSD Brașov. Săptămâna trecută ea s-a autosuspendat de la conducerea Crucii Roșii Brașov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În data de 17 februarie, Luana Minea și-a prezentat demisia din cadrul Autorității Teritorilale pentru Ordine Publică (ATOP) Brașov, iar a doua zi s-a autosuspendat din funcția de director al Crucii Roșii Brașov, instituție pe care a condus-o din 1990.

În 8 feburarie, polițistul Marian Godină i-a reținut permisul, pentru neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni, unui apropiat al Luanei Minea, care se afla în dreapta șoferului. Aceasta l-a avertizat pe polițist că va discuta cu superiorii săi, iar după două zile i-a făcut o sesizare pentru „comportament neadecvat“.

Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului General al Poliției Române care a deschis o anchetă la IPJ Brașov.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: