Home » National » Polițistul Marian Godină, despre pensionarea șefului IPJ Brașov: „Chiar nu mi-a picat bine. Aș fi vrut să fie altfel „

Polițistul Marian Godină, despre pensionarea șefului IPJ Brașov: „Chiar nu mi-a picat bine. Aș fi vrut să fie altfel „

Polițistul Marian Godină a declarat, marți seara, la Digi24, că regretă modul în care șeful IPJ Brașov, Ioan Aron, și-a încheiat cariera și că și-ar fi dorit ca superiorul lui să fi înțeles de la început că prin activitatea pe care o desfășoară a avut în intenție doar să aducă „un plus imaginii instituției” 

„Sunt foarte sincer când zic că nu mi-a picat bine ca cariera unui om să se încheie așa. Chiar nu mi-a picat bine. Și aș fi vrut să fie altfel, să fi înțeles de la început că fac ceva util Poliției, că aduc  un plus imaginii instituției”, a declarat Marian Godină, la Digi24.

Șeful Inspectoratului de Poliție Brașov, chestorul Ioan Aron, și-a înaintat, vineri, raportul de pensionare după ce a revenit din concediul de odihnă în care plecase imediat după ce polițistul Marian Godină a publicat mai multe postări la adresa lui. De altfel, femeia care l-a reclamat pe polițistul Marian Godină și-a dat demisia din funcția de consilier județean PSD. Luana Minea a făcut anunțul marți, potrivit PSD Brașov. Săptămâna trecută ea s-a autosuspendat de la conducerea Crucii Roșii Brașov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În data de 17 februarie, Luana Minea și-a prezentat demisia din cadrul Autorității Teritorilale pentru Ordine Publică (ATOP) Brașov, iar a doua zi s-a autosuspendat din funcția de director al Crucii Roșii Brașov, instituție pe care a condus-o din 1990.

În 8 feburarie, polițistul Marian Godină i-a reținut permisul, pentru neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni, unui apropiat al Luanei Minea, care se afla în dreapta șoferului. Aceasta l-a avertizat pe polițist că va discuta cu superiorii săi, iar după două zile i-a făcut o sesizare pentru „comportament neadecvat“.

Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului General al Poliției Române care a deschis o anchetă la IPJ Brașov.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: