Home » National » ANAF cere in justitie evacuarea Antena 3, Antena Group si Intact din imobilele statului

ANAF cere in justitie evacuarea Antena 3, Antena Group si Intact din imobilele statului

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti, in calitate de reprezentant al statului, a depus la Judecatoria Sectorului 1 o plangere impotriva Antena TV Group SA, Intact Production SRL, Antena 3 SA si Sangold Development SRL, solicitand evacuarea acestora din imobile care se afla in posesia statului. Potrivit portalului instantelor de judecata, dosarul a fost inregistrat la Judecatoria Sectorului 1 marti, 23 februarie.

La randul sau, Antena 3 SA a depus in data de 17 februarie in justitie o cerere pentru emiterea unei ordonante presedintiale care sa anuleze procesul de evacuare, inceput prin notificarea ANAF de evacuare a sediului in termen de 5 zile, potrivit unui anunt postat pe portalul instantelor de judecata.

Iar marti, Antena 3 a depus in instanta o plangere impotriva incheierii de carte funciara  in ceea ce priveste sediul sau din soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 25 – 27, potrivit informatiilor disponibile pe portalul instantelor de judecata.

Lunea trecuta, ANAF a notificat Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti – Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 25 – 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.

Sursa: hotnews.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: