Home » Social » A căzut din picioare și a murit!

A căzut din picioare și a murit!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Bogdănești a decedat subit în timp ce se deplasa pe un drum din centrul localității.

Marți, 23 februarie, un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad a fost solicitat să intervină în satul Unțești, comuna Bogdănești, unde unui bărbat în vârstă de 50 de ani i s-a făcut rău. Din păcate, până ce să ajungă ambulanța la fața locului, omul a decedat. Medicul de pe ambulanță nu a mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

”Noi am fost sesizați în jurul orei 7.51 de către un cadru medical de pe ambulanță, care ne-a transmis că a constatat decesul acestui bărbat. Din primele cercetări s-a stabilit că în dimineața respectivă, omul se afla în centrul satului, când, dintr-odată i s-a făcut rău. Câțiva oameni care erau pe aproape și au observat scena, au sărit în ajutorul lui și au sunat la 112, solicitând intervenția unei ambulanțe. Unul dintre oameni s-a oferit să-l ducă cu mașina la spitalul din Bârlad. Din păcate, până ce să ajungă la Bârlad, bărbatul respectiv a decedat în mașina omului”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Pe drum, s-au întâlnit cu ambulanța ce venea de la Bârlad, însă nu s-a mai putut face nimic pentru bietul om, din păcate. Polițiștii au deschis o anchetă pentru elucidarea circumstanțelor în care a decedat acest om și au dispus efectuarea necropsiei.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: