Home » Sport » Dragoș Soare, în echipa ultimei etape a Ligii Naționale de handbal masculin

Dragoș Soare, în echipa ultimei etape a Ligii Naționale de handbal masculin

Echipa etapei a XXI-a a Ligii Naționale masculine de handbal a oferit o nouă doză de spectacol fanilor handbalului masculin. Unul dintre responsabili este vasluianul Dragoș Soare, de la HC Vaslui. Handbalistul a fost unul dintre cei mai buni oameni în partida pe care elevii lui Sandu Iacob au disputat-o cu CMS Ploiești. Ploieștenii au dominat copios partida și meciul se îndrepta spre o victorie a acestora. Cele opt goluri ale pivotului vasluian au făcut totuși ca rezultatul final să fie egalitate, 27 – 27. Meciul a fost spectaculos și a oferit încă un jucător în echipa etapei, pe centrul Emilian Turcu de la oaspeți, care deși a ratat o aruncare de șapte metri la debut, a făcut un meci mare și a fost unul din cei mai buni oameni ai lui Dragoș Dobrescu.

Mario Blazevic, bosniacul de la CSM București, și-a câștigat locul în echipa etapei, după ce a oferit liniștea necesară colegilor săi, în deplasarea de la Târgu Jiu. Bucureștenii s-au impus și grație intervențiilor sale providențiale, scor 28 – 23.

Florin Dospinescu, de la HC Adrian Petrea, a fost cea mai bună extremă stânga, după ce a obținut o remiză pentru echipa sa, marcând ultimul gol al partidei cu HC Odorhei. În total a avut opt reușite și a avut o evoluție apreciată și în defensivă.

Andrei Grasu, de la CSA Steaua Alexandrion București este cel mai bun inter stânga al etapei XXI, cu nouă reușite și o prestație care a ținut să amintească tuturor de ce a fost golgheterul Ligii Naționale. Victoria Stelei de la Călărași, scor 33 – 32, face calificarea în play-off aproape sigură.

Cel mai bun inter dreapta a fost Mitar Markez, de la HC Odorhei. Cele zece goluri ale sârbului de 25 de ani, dintre care trei din aruncare de la șapte metri îi confirmă statutul de golgheter al Ligii Naționale.

Extrema dreaptă a etapei a fost numit Răzvan Gavriloaia, de la AHC Dunărea Călărași. Acesta a marcat de șase ori cu Steaua pentru echipa lui Aihan Omer. Din păcate prestația sa nu s-a contabilizat și în puncte, steliștii obținând victoria în extremis, scor 33 – 32.(G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: