Home / Sport / HC Vaslui, sancționată de FRH

HC Vaslui, sancționată de FRH

Pentru că în timpul meciului cu CSM Ploiești suporterii HC Vaslui au aruncat cu monede pe teren, Comisia de Disciplină a FRH a decis sancționarea echipei vasluiene. Astfel, până la meciul cu CSM Focșani, care se va disputa pe 4 martie, vasluienii trebuie să achite amenda de 1.000 de lei. Gabriel Bujor a fost și el amendat cu 500 de lei după ce și-a făcut singur dreptate în urma unui fault suferit. A primit și cartonașul roșu, la fel ca cel care a generat disputa, George Stăncioiu de la ploieșteni. Meciul din Sală Sporturilor din Vaslui a fost disputat cu exces de zel și în teren, dictându-se nu mai puțin de 16 eliminări de două minute. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 27-27. (G.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O fostă adversară a Simonei Halep a șocat în pandemie de coronavirus: „M-am gândit să lucrez la un supermarket!”

Naomi Broady este speriată de faptul că turneele de ...

BREAKING NEWS | Veste fabuloasă pentru România! Putem organiza un Campionat European alături de Grecia! Ce orașe sunt luate în calcul. Anunț oficial

După ce Bucureştiul va fi una dintre gazdele Europeanului ...

Avertisment pentru sportivii din handbal: „Nu semnați actele adiționale pe care cluburile vi le propun, pentru a renunța la drepturile contractuale cât sunt suspendate competițiile”

Sindicatul Handbaliștilor din România le recomandă sportivilor să nu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: