Home » Justitie » Tâlhar la 18 ani

Tâlhar la 18 ani

C. Sebi, în vârstă de 18 ani, din comuna Băcești, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă pentru tâlhărie. Tânărul i-a sustras prin violență din mână sacoșa unei bătrâne în vârstă de 85 de ani, în timp ce aceasta se deplasa pe drumul public din comuna Băcești. Femeia, care era și vecina tânărului, i-au fost luați astfel 350 de lei, dar și diverse produse alimentare. Polițiștii au recuperat 300 de lei care i-au fost restituiți victimei.

Pentru a preveni astfel de fapte, polițiștii recomandă cetățenilor să fie foarte atenți la bunurile pe care le transportă, atunci când se deplasează pe drumurile publice. Este recomandat ca pe stradă, poșeta să fie păstrată pe umăr, lipită de corp și protejată cu brațul, pentru a evita smulgerea ei.

De asemenea, atunci când li se pare că cineva îi urmărește, pot verifica acest lucru traversând strada. Dacă individul respectiv alege aceeași rută, se pot îndrepta spre o zonă aglomerată.

Dacă merg pe stradă după lăsarea întunericului, este recomandat să aleagă, pe cât posibil, străzi iluminate și să fie însoțiți de mai multe persoane. (G.P)

About Tehno Redactor