Home / Sport / Medalii pentru atletele vasluiene la Finala Campionatului Național de Atletism în sală pentru Juniori I

Medalii pentru atletele vasluiene la Finala Campionatului Național de Atletism în sală pentru Juniori I

LPS Vaslui a participat cu șase atlete la finala Campionatului Național de Atletism în sală pentru juniori. A obținut nu mai puțin de trei medalii de aur și patru de argint.

Diana Elena Bogoș este campioană la proba de 800 metri, cu timpul de 2.09.37 minute. A câștigat și la 400 de metri la categoria juniori II. La general a trecut a treia linia de sosire, cu timpul de 57.41 secunde.

Maria Ifteni a câștigat proba de 3.000 de metri, în cadrul Campionatului Național de Juniori I, cu timpul de 9.39.10. A mai participat în cadrul competiției la 1.500 metri, unde a trecut a doua linia de sosire, cu timpul de 4.32.70 minute.

Georgiana Nedelea a fost a doua la categoria ei și a șaptea care a trecut linia de sosire, la proba de 1.500 metri cu timpul de 4.46.40 minute. A ocupat locul doi la categoria ei de vârstă și la proba de 800 metri, cu timpul de 2.20.07 minute.

Ionela Diana Vîrlan a fost a patra care a trecut linia de sosire la categoria ei, la proba de 1.500 metri, cu timpul de 5.10.39 minute.

Lungu Ionela a terminat cursa de 3.000 de metri, cu timpul de 10.45.64 minute și a fost a patra la juniori II și a 10-a la general.

Izabela Spiridon a terminat a doua cursa la juniori III, cu timpul de 11.14.53 minute. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: