Home » Sanatate » Vasluienii își vor putea rezolva și pe timpul nopții problema durerilor de dinți

Vasluienii își vor putea rezolva și pe timpul nopții problema durerilor de dinți

Spitalul Județean de Urgență Vaslui va avea în curând o linie de gardă și pe urgențe stomatologice, după ce unitatea medicală a reușit să găsească specialiști pentru acest cabinet prin care se vor asigura astfel consultații permanente celor cu probleme de dentiție.

Locuitorii municipiului Vaslui și a comunelor limitrofe pot să răsufle ușurați când va veni vorba de dureri de dinți pe timpul nopții. Și asta după ce conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a reușit să găsească specialiști pentru cabinetul stomatologic din cadrul Unității de Primiri Urgențe, în urma scoaterii la concurs a postului de medic.

Surprinzător, avem doi candidați înscriși pe singurul loc scos la concurs, deci există chiar concurență. În acest condiții, vom putea deschide o linie de gardă pe urgențe stomatologice”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Ana Rinder.

Concursul pentru ocuparea postului de medic dentist la spital se va organiza în luna martie, la Facultatea de Medicină Iași. Odată ce va fi desemnat câștigătorul, linia de gardă pe stomatologie va fi deschisă, cel mai probabil, începând cu luna aprilie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: