Home » Justitie » Cazurile de viol din județul Vaslui capătă proporții halucinante – Polițiștii, în alertă, după ce două bătrâne au fost batjocorite, una dintre ele de către cel căruia i-a dat viață

Cazurile de viol din județul Vaslui capătă proporții halucinante – Polițiștii, în alertă, după ce două bătrâne au fost batjocorite, una dintre ele de către cel căruia i-a dat viață

de Răzvan CĂLIN

Două bătrâne, una din Bogdănești și cealaltă din Dodești, au fost violate. Cea din Bogdănești a fost batjocorită chiar de propriul său fiu.

În momentul de față, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Banca își concentrează eforturile pentru a elucida două cazuri oribile de agresiune sexuală. În ambele situații este vorba despre două femeie în vârstă care au căzut victimă unor indivizi lipsiți de orice scrupule și care le-au violat.

Primul caz a fost sesizat polițiștilor în urmă cu circa două săptămâni, iar victima este o femeie în vârstă de 57 de ani care a reclamat faptul că a fost violată de însuși fiul ei, un individ în vârstă de 30 de ani. Din primele cercetări efectuate, se pare că fapta s-ar fi petrecut în cursul unei nopți, după ora 0. Bărbatul ar fi consumat pe parcursul zilei cantități impresionante de băuturi alcoolice. După care, i-a cășunat să-și satisfacă poftele sexuale chiar cu cea care i-a dat naștere. Nu a mai ținut cont de nimic, ba chiar i-a aplicat bietei femei și câteva lovituri, după care a trecut la fapte. A doua zi dimineață, biata femeie a reușit să sesizeze poliția și le-a povestit oamenilor legii calvarul pe care l-a trăit.

Al doilea caz de acest gen s-a consumat în cursul săptămânii trecute. Victima este o femeie în vârstă de 67 de ani, din comuna Dodești, iar agresorul său este un consătean în vârstă de 30 de ani. Fapta s-a consumat în jurul orei 20, când individul, știind că femeia locuia singura, a năvălit peste ea în casă și a violat-o. Imediat după ce și-a satisfăcut poftele animalice, în timp ce tocmai părăsea casa bătrânei, individul a fost surprins de fiul acesteia, în vârstă de 32 de ani. Omul a realizat imediat că ceva s-a întâmplat și a încercat să-l rețină pe individ, însă fără succes. Totuși, a fost de ajutor pentru anchetatori, cărora le-a spus cine este și, astfel, oamenii legii au reușit să-l identifice.

”În momentul de față, în ambele cazuri s-a început urmărirea penală împotriva celor doi suspecți. Sunt efectuate activități procedurale pentru administrarea probatoriului. De asemenei, se așteaptă rezultatul mai multor expertize comandate pentru a ajuta la elucidarea acestor cazuri”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: