Home » Monden » Din culisele show-ului ”Românii au talent”. Adevărul despre relația dintre Răduleasca și Călinescu

Din culisele show-ului ”Românii au talent”. Adevărul despre relația dintre Răduleasca și Călinescu

Din momentul în care s-a anunțat alăturarea lui Florin Călinescu juriului de la ”Românii au talent”, toată lumea a întors privirea către Mihaela Rădulescu. Istoria lungă pe care o au împreună în televiziune și episoadele tensionate din trecut au inoculat ideea unei rivalități care ar putea exploda într-un conflict.

Lucrurile interesante nu se întâmplă doar pe scenă la ”Românii au talent”, ci și în culisele show-ului. Fiecare dintre jurați are fixația lui, iar acolo, relațiile se dau pe față, în absența baghetei unui regizor. Despre Andra și Moisescu se știe că sunt pașnici, băieții se înțeleg de minune între ei, ba chiar împart cabinele (Florin Călinescu și Andi Moisescu, Bartoș cu Smiley). Rămâne întrebarea: cum se tolerează Răduleasca și Călinescu. Ei bine, surse din echipa de filmare susțin că, deși nu se iubesc prea tare – nici n-ar avea de ce -, reușesc să mențină o relație civilizată, amestecându-se în gașca veselă a colegilor. Practic, fiecare pauză dintre show-urile ”Romanii au talent” reprezintă cea mai bună ocazie pentru Andi, Mihaela, Andra, Florin, Smiley și Pavel de a se relaxa și a petrece timp împreună.

Totul devine extrem de interesant, spun matorii, cu câteva minute înainte de începerea filmărilor.

Dependentă de pop-rock

Romanii au talent (2)

Atunci toți se strâng pe hol, fac glume, dansează și se distrează, vezi Doamne, pentru a avea o energie bună. Și, dovadă că interacțiunea cu ”rivalul” e minimă, Mihaela ascultă în permanență muzică pop-rock, pentru a se relaxa, susține ea. Tot amestecați, în gașcă, petrec și pauza de masă. Toți șase, juriul și prezentatorii, se strâng într-o singură cabină și mănâncă împreună. Iar atunci spun bancuri sau comentează prestațiile concurenților.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: