Home » Social » Teatrul „Victor Ion Popa”, mai bun decât cel din Piatra Neamț. Ce au spus criticii despre actorul George Sobolevschi!

Teatrul „Victor Ion Popa”, mai bun decât cel din Piatra Neamț. Ce au spus criticii despre actorul George Sobolevschi!

Spectacolul „Dureri fantomă”, prezentat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Reșița, ediția a III-a, a fost destul de bine primit de publicul spectator, prezent în sală pe 24 februarie, dar și de critici, care au concluzinat că „a fost un spectacol care merită văzut”.

????????????????????????????????????Piesa „Dureri fantomă”, de Vasili Sigarev, i-a avut ca protagoniști pe actorii Oana Pavalache, Sergiu Moraru, Sorin Ghiorghe, George Sobolevschi și fetița Bianca Postolache. În mod special, a fost remarcat jocul lui George Sobolevschi, pe care criticii l-au considerat foarte convingător, dar și talentul promițător al micuței Bianca Postolache.

Trupa noastră a avut o prestație destul de bună. E măgulitor că prestația mea a fost preferată. Cred că rolul a fost bine scris, ofertant, fapt care m-a ajutat să-l pun în valoare. Cel mai mult mă bucură însă faptul că spectacolul <<Dureri fantomă>> a fost catalogat ca fiind mai bun decât piesa un <<Un spectacol ratat>>, de Daniil Harms, prezentată de teatrul din Piatra Neamț. Este greu să joci la ora 21 o dramă, după o comedie, și culmea, publicul să aleagă drama”, a declarat George Sobolevschi.

Bucuria trupei teatrului bârlădean a fost și mai mare, cu atât mai mult cu cât renumitul teatru din Piatra Neamț a fost prezent la mai toate concursurile și festivalurile organizate în țară, spre deosebire de Teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlad, care a participat rar la astfel de evenimente.

Pe lângă actorul Daniel Beșleagă, din trupa teatrului nemțean, criticii au apreciat și prestația actoricească a lui Victor Giurăscu, bârlădean la origine, care a jucat pentru o perioadă la Teatrul „Victor Ion Popa”. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: