Home » Administratie » Noul prefect își va anunța șeful de cancelarie și purtătorul de cuvânt săptămâna viitoare

Noul prefect își va anunța șeful de cancelarie și purtătorul de cuvânt săptămâna viitoare

Noul prefect de Vaslui, Daniel Olteanu, își va anunța componența cabinetului său în cursul săptămânii viitoare, fără a dori să divulge până atunci cine va ocupa posturile cheie de director de cancelarie și de purtător de cuvânt, garantând însă că nu sunt membri de partid și nici nu au avut tangență cu politica.

Mister total în privința numelor celor doi oameni cheie din cancelaria noului prefect de Vaslui. Daniel Olteanu nu și-a stabilit încă cine îl va ajuta pe perioada mandatului său în ceea ce privește comunicarea și coordonarea activității cancelariei. Deși ar avea deja numele lor, prefectul a refuzat, deocamdată, să le facă publice.

„Săptămâna viitoarea vă voi anunța oficial cine va fi purtătorul de cuvânt și cine va conduce cancelaria. Ceea ce pot să vă spun acum este că nu sunt membrii vreunui partid și nici nu au avut tangență cu politica”, ne-a declarat prefectul Daniel Olteanu.

Imediat după instalarea lui Daniel Olteanu în funcția de prefect, s-au vehiculat niște nume care ar fi urma să ajungă în cancelaria sa, respectiv Alin Juverdeanu, pe funcția de director, și Tudor Polak, pe cea de purtător de cuvânt, ambii membri ai PNL. Prin declarația sa făcută pentru Est-News, Olteanu a exclus din start numele celor doi tineri liberali. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. fosta voastra colega va fi

%d blogeri au apreciat: