Home » Sport » Atletico Vaslui a urcat în clasament

Atletico Vaslui a urcat în clasament

Atletico Vaslui a urcat un loc în clasamentul Ligii a III-a de fotbal, până pe 12, după victoria la masa verde obținută vineri. Bucovina Rădăuți, adversarul vasluienilor din primul meci al returului s-a retras din campionat, astfel că vasluienilor le-a fost atribuită victoria la scorul de 3 – 0. Inter Dorohoi a obținut doar un punct în celălalt meci disputat vineri și astfel a fost depășită.

Debutul vasluienilor pe teren se amână până sâmbătă, la ora 15.00, când aceștia primesc vizita celor de la Aerostar Bacău. Băcăuanii ocupă locul șase în clasament, cu 19 puncte.

Liga a III-a se subțiază

Atletico Vaslui ar putea continua să urce în clasament și să obțină un loc de mijlocul clasamentului. Dacă în tur au fost 14 echipe care au disputat meciuri în Liga a III-a, la începutul returului au rămas doar 11.

Formația Cetatea Târgu-Neamț a fost exclusă din competiție și depunctată de Federația Română de Fotbal în urma neachitării a unor obligații financiare. În timp ce Bucovina Rădăuți și FC Zagon și-au anunțat retragerea din Liga 3 din motive financiare, decizie validată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: