Home » Monden » Alexandra Stan s-a combinat cu ”D’Artagnan”! Vezi cum arată primul iubit asumat al artistei de după bătaia încasată de la impresar

Alexandra Stan s-a combinat cu ”D’Artagnan”! Vezi cum arată primul iubit asumat al artistei de după bătaia încasată de la impresar

Alexandra Stan nu mai este singură. După trauma trăită din cauza fostului impresar, Marcel Prodan, artista și-a găsit în sfârșit liniștea alături de un alt bărbat. Cei doi au avut prima apariție în public la un eveniment monden.

Pe Alexandra Stan o cunoaște toată lumea, însă, nimeni nu știa cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește, mai ales că în urma scandalului cu impresarul Marcel Prodan, cântăreața și-a ținut viața personală “ la secret “. Până în urmă cu puțin timp, când artista a decis să își scoată bărbatul în lume. Este vorba de Bogdan, tânărul care de altfel i-a fost alături vedetei pe tot parcursul procesului cu fostul impresar. Cei doi sunt împreună de șase luni și au decis să își assume relația.

“ Suntem împreună de șase luni. El este Bogdan”, a declarant încântată artista pentru Libertatea.ro.

Alexandra Stan a trecut prin momente grele, în urma scandalului cu fostul impresar, Marcel Prodan. Artista l-a acuzat pe acesta că a bătut-o.  Mărturiile celor doi s-au contrazis la un momnt dat: în timp ce fostul impresar susține că Alexandra a vrut să se sinucidă, aruncându-se din mașina, solista a declarat că doar a încercat să scape de bătaia pe care a primit-o în mașina de la Marcel Prodan.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: