Home » Administratie » Lovitură de teatru – PMP Bârlad, pe cale să-și anunțe al treilea candidat pentru funcția de primar. Candidatul surpriză: un alt liberal

Lovitură de teatru – PMP Bârlad, pe cale să-și anunțe al treilea candidat pentru funcția de primar. Candidatul surpriză: un alt liberal

de Simona MIHĂILĂ

Alt salt acrobatic pe scena politică bârlădeană: Ionel Spiridon, cel care a dus tocmai în instanță lupta pentru scaunul de consilier ce-i revenea în calitate de membru PNL, a trecut la Partidul Mișcarea Populară (PMP), din partea căruia va candida pentru funcția de primar al Bârladului.

Decizia a fost luată, alaltăseară, în urma unor discuții la sediul PMP Bârlad, Spiridon fiind a treia persoană pe care organizația de la Bârlad o nominalizează în ultimul an pentru a candida la funcția de primar al orașului, după Victor Minciună și liberalul Dionisie Lefter.
Anunțul va fi făcut, în mod oficial, în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc vineri, la sediul PMP.
„Da, e adevărat, am semnat o adeziune la PMP. Am avut discuții serioase referitoare la candidatura mea pentru funcția de primar al Bârladului, discuții care au ajuns în punctul lor final, însă până la a face un anunț oficial în acest sens, mai trebuie îndeplinite niște chestiuni procedurale”, a declarat, pentru Est News, Ionel Spiridon.
Noul membru PMP a spus că va face dezvăluiri despre plecarea sa din PNL în conferința de presă de vineri.
Corneliu Pleșu, principalul susținător al lui Spiridon în scandalul locurilor pe liste iscat în noul PNL, după ce locul partidului în Consilul Local a devenit disponibil (prin plecarea lui Daniel Buzamăt), ne-a declarat că nu știe nimic despre motivele plecării acestuia din rândul liberalilor: „Nu mă mai miră nimic. Sunt dezamăgit că tinerii, despre care se spune că trebuie promovați, că trebuie lăsați să preia cârma politicii, se dovedesc fără cuvânt și fără onoare. Nu știu de ce era nemulțumit, nu mi-a spus nimic. Tot ce știu e că în ultima vreme lipsea de la întâlnirile noastre importante”.
Ionel Spiridon va renunța la procesul intentat pentru dobândirea scaunului de consilier local: „Nu mai este timp să-mi exercit această funcție. Am termen în instanță pe 11 aprilie și nu va rămâne decât o lună până va începe campania electorală”.

About Simona Vasile

One comment

  1. mai informati-ne cand se vor hotari sa candideze toti

%d blogeri au apreciat: