Home » Social » Șocant: O femeie din Dragomirești i-a secționat testiculele soțului, din cauză că nu i-a adus flori de 8 Martie!

Șocant: O femeie din Dragomirești i-a secționat testiculele soțului, din cauză că nu i-a adus flori de 8 Martie!

de Răzvan CĂLIN

Omul a ajuns la Spitalul Vaslui cu testiculele aproape secționate și urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Caz halucinant petrecut în comuna Dragomirești, azi dimineață, în jurul orei 10. Ionel Popa, un localnic în vârstă de 40 de ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce soția l-a tăiat cu cuțitul în zona organelor genitale.

Din câte se pare, furia femeii a fost cauzată de indiferența bărbatului care a uitat că astăzi e 8 Martie, când toate reprezentantele sexului frumos sunt sărbătorite.

”Din câte am înțeles, femeia s-a supărat pe el că nu i-a luat flori și atunci l-a tăiat cu cuțitul în zona organelor genitale”, a declarat pentru Est News primarul comunei Dragomirești, Aurel Turcu.

Popa a declarat acest lucru și cadrelor medicale de pe ambulanța trimisă la fața locului. Transportat la spitalul din Vaslui, bărbatul urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale.

”Bărbatul prezenta plăgi tăiate în regiunea scrotală, prin heteroagresiune. El a povestit colegilor că soția sa s-a supărat din cauza faptului că nu i-a oferit flori cu ocazia Zilei Femeii”, ne-a declarat Aurora Popa, directorul Servicului de Ambulanță al Județului Vaslui.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor din comuna Dragomirești care au întocmit un dosar penal pe numele soției, fiind acuzată de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violență în familie.

”În ziua de 8 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Dragomirești au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 39 ani din comuna Dragomirești cu privire la faptul că a fost lovit de concubina sa. Cercetările au stabilit că astăzi (8 martie, n.r.) în timp ce se aflau în locuința bărbatului, între cei doi a avut loc o discuție în contradictoriu. La un moment dat femeia, în vârstă de 40 ani (domiciliată în comuna Plopana, județul Bacău), l-a lovit în zona organelor genitale. Ulterior, bărbatul s-a prezentat la Postul de Poliție Dragomirești și a relatat ce i s-a întâmplat. A fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”.

Cei doi trăiesc în concubinaj, nefiind căsătoriți legal și au împreună trei copii.

 

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: