Home » Social » Teatru, muzică, salon de înfrumusețare și cină la restaurant pentru 50 de mame din Bârlad

Teatru, muzică, salon de înfrumusețare și cină la restaurant pentru 50 de mame din Bârlad

de Răzvan CĂLIN

Este cadoul de 8 Martie pe care Asociația ”Myosotis” îl oferă celor 50 de mame ai căror copii cu dizabilități beneficiază de serviciile organizației.

Asociația umanitară ”Myosotis” din Bârlad s-a gândit să ofere un cadou inedit celor 50 de mame ai căror copii cu dizabilități sunt integrați în programele de terapie ale organizației. Atât membrii, cât și voluntarii organizației au pus la cale o tombolă care oferă acestor mămici ocazia de a merge la un spectacol de teatru, un spectacol de muzică populară, ori să beneficieze de o sesiune de înfrumusețare la un salon de coafură sau să petreacă câteva ore la un restaurant select.

”Pentru aceasta am organizat o tombolă în care au fost puse la dispoziție mai multe vouchere grație amabilității sponsorilor noștri. Oferta conține vizionarea piesei Psihoterapolitica la Teatrul «Victor Ion Popa» (care va ave aloc pe 12 martie), bilete la spectacolul de muzică populară «La frați nu se pun hotare» (oferit de CARP Bârlad, 9 martie, tot la teatru), servirea cinei la «Trattoria de Vinci» și sesiuni de înfrumusețare la salonul «The One». Când am lansat această idee ne-am gândit că cele 50 de mame pe care le avem în vizor sunt niște femei greu încercate de viață, care merită din plin un moment de respiro. Lumea trebuie să înțeleagă că aceste femeie nu mai au timp pentru ele mai deloc. Ele nu știu altceva decât să fie mame pentru că soarta a făcut să aibă copii care au niște nevoi speciale. De aici și sacrificiul acestor mame, care nu precupețesc nimic pentru copiii lor. Acestea au tot dreptul ca măcar odată pe an să aibă și ele parte de câteva ore în care să-și acorde și lor puțină atenție, să se destindă. Pe întreaga perioadă cât vor beneficia de aceste vouchere, voluntarii organizației vor sta împreună cu copiii respectivi la Centrul de zi pentru copiii cu dizabilități «Casa Esme» din cadrul organizației noastre. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor sponsorilor noștri care au achiesat la această idee a noastră. Fără bunăvoința lor nu am fi putut duce la bun sfârșit acest proiect”, ne-a declarat Mihai Popa, directorul ”Myosotis” Bârlad.

Femeile care vor câștiga vouchere pentru o cină în doi la restaurant sau vor extrage o sesiune la salonul de coafură, vor fi programate de-a lungul întregii luni martie.

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: