Home » Social » Un bărbat de 70 de ani a murit într-un incendiu, după ce a adormit cu țigara în mână

Un bărbat de 70 de ani a murit într-un incendiu, după ce a adormit cu țigara în mână

Un bărbat de 70 de ani din municipiul Vaslui a murit ars de viu într-un incendiu după ce locuința i-a luat foc de la o țigară cu care a adormit în mână. Trupul carbonizat a fost găsit de pompieri pe un pat din locuință.

O nouă tragedie s-a petrecut în Vaslui, în urma căreia o persoană și-a pierdut viața din cauza propriei neglijențe. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani, care locuia singur într-o casă din zona Școlii nr. 1 din municipiul reședință. Pe timpul nopții, vecinii au observat locuința cuprinsă de flăcări, motiv pentru care au sunat de urgență la numărul 112. Trei autospeciale cu apă și spumă au fost trimise la intervenție, având în vedere că exista riscul extinderii flăcărilor și la casele învecinate.

„În interiorul unei camere, a fost găsit un bărbat de 70 de ani decedat, care era întins pe un pat. Vecinii au observat cu întârziere incendiul, astfel încât nu au mai putut pătrunde în locuință pentru a salva victima”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Ionel Roșu.

Intervenția pompierilor s-a finalizat după aproape două ore. În urma anchetei desfășurată la fața locului, s-a constatat că incendiul a izbucnit de la o țigară cu care bărbatul de 70 de ani a adormit în mână. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: