Home / Invatamant / 8 Martie, la grădiniță

8 Martie, la grădiniță

Ziua de 8 Martie a fost sărbătorită într-un mod inedit la Grădinița nr. 9 din Bârlad. Educatoarele grupei mijlocii B au trăit experiențe unice după ce au asistat la programele artistice prezentate de copii dar și de mămicile acestora. Pentru prima dată de 8 Martie, în acest an, educatoarele s-au gândit să schimbe ceva în realizarea momentului dedicat zilei mamei și i-au antrenat și pe părinți alături de copii.

Gradi 2Copiii împreună cu mamele lor au prezentat în fața grupei câte un moment artistic de două minute. Unii au cântat, alții și-au Gradi 3prezentat lucrările de pictură sau ornamentele create, alții au interpretat o secvență dintr-o scenetă de teatru, sau au dansat balet.

Noi, cadrele didactice, am avut cel mai mult de învățat din acest experiment. I-am cunoscut mai bine și pe preșcolari și pe mamele acestora, le-am aflat aptitudinile, sensibilitățile, am participat pentru câteva minute la o secvență intimă din viața lor”, ne-a declarat Marcela Mihai, educatoare la grupa mijlocie B, de la Grădinița nr. 9.

Activitatea dedicată Zilei Femeii nu s-a desfășurat sub forma unui concurs cu premii, dar chiar dacă ar fi fost așa, toți ar fi fost premiați. Educatoarele au oferit în schimb o surpriză imensă atât copiilor cât și mămicilor, pentru că au intrat din timp în posesia unor fotografii de familie postate pe rețelele de socializare și le-au editat într-un colaj pe fundal muzical care i-a surprins cu adevărat, lăsând să curgă, pe ici-colo, și câte o lacrimă.

Toate grupele Grădiniței nr. 9, ca de altfel ale tuturor grădinițelor din oraș, au organizat activități tematice cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. A fost o zi plină de flori, zâmbete, exuberanță și dragoste necondiționată. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasile Pavăl a trasat noile direcții de dezvoltare ale municipiului Vaslui în anul 2020

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: