Home » Sanatate » Moartea ciudată a unei asistente din Bârlad, bănuită că ar fi luat pastile de slăbit

Moartea ciudată a unei asistente din Bârlad, bănuită că ar fi luat pastile de slăbit

de Răzvan CĂLIN, Mihaela NICULESCU

O asistentă medicală a decedat în secția ATI din cauze care, deocamdată, sunt neclare. Medicii bârlădeni au suspicionat că femeia ar fi fost bolnavă de gripă porcină, iar surse din familie spun că, de fapt ar fi vorba de niște complicaăii apărute ca urmare a faptului că ar fi luat pastile de slăbit.

Paula Stângă, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Bârlad, a decedat chiar pe 8 Martie la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din localitate. Femeia fusese internată pe 3 martie la Secția de pneumoftiziologie, însă pe 5 martie, din cauza stării foarte grave, a fost transferată în Secția ATI (Anestezie Terapie Intensivă). În ciuda eforturilor medicilor bârlădeni, starea femeii s-a înrăutățit de la o zi la alta, pentru ca în final să intre în comă, iar marți dimineață a decedat. În două rânduri, femeia a intrat în stop respirator, a fost resuscitată, însă, în cele din urmă, a murit.

Deocamdată, medicii bârlădeni nu se pot pronunța cu privire la cauzele ce au provocat decesul bietei femei. La un moment dat, medicii au suspicionat că s-ar fi îmbolnăvit de gripă porcină. Însă, până acum, această ipoteză nu a putut fi confirmată. La examinarea cu computerul tomograf, femeii i s-a descoperit o embolie grăsoasă.

”Nu avem nici o certitudine, deocamdată, cu privire la cauzele morții pacientei. Totul se va lămuri după efectuarea autopsiei”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Tot rezultatul autopsiei așteaptă și polițiștii bârlădeni, care au declanșat o anchetă în acest caz. Femeia era de meserie asistentă medicală și în trecut lucrase la Centrul de Transfuzie Sangvină Bârlad. În ultima perioadă era angajata unui cabinet medical stomatologic.

About Razvan Calin

4 comments

  1. Ce fel de spital sa nu afli de ce sufera si pentru ce tratezi???!!!

  2. foarte trist..Condoleante familiei! daca nu stiau ce are de ce nu au trimis.o in alta parte? mori cu zile in spitalele barladene..

%d blogeri au apreciat: