Home » Social » Peste 1.000 de vasluieni au umplut Sala Spoturilor pentru a-l vedea și asculta pe Gabriel Cotabiță

Peste 1.000 de vasluieni au umplut Sala Spoturilor pentru a-l vedea și asculta pe Gabriel Cotabiță

concert-cotabitaPeste 1.000 de oameni, majoritatea femeii, au umplut Sala Sporturilor din Vaslui la concertul oferit de primărie cu ocazia zilei de 8 Martie și care l-a avut ca protagonist pe îndrăgitul cântăreț Gabriel Cotabiță, acesta încântându-i pe spectatori timp de două ore, sub acompaniamentul filarmonicii din Botoșani.

Primăria Vaslui a oferit, de 8 Martie, un cadou muzical doamnelor și domnișoarelor din oraș. Cel care le-a încântat inimile femeilor, care l-a intrarea în Sala Sporturilor au primit garoafe de la organizatori, a fost îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară Gabriel Cotabiță, care, timp de două ore, a susținut un spectacol îndelung aplaudat pe final. Ineditul concertului a constat în acompanierea artistului, pe toată durata spectacolului, de către Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. Mai mult decât atât, Cotabiță a cântat unele piese alături de tenorul Vlad Miriță și soprana Ianna Novac. Repertoriul acestora din urmă a cuprins pagini orchestrale de largă popularitate ai marilor compozitori Johann Strauss, Giuseppe Verdi și Piotr Ilici Ceaikovski.

Gabriel Cotabiță a interpretat piese cunoscute din repertoriul său, precum „Domnișoară nu pleca”, „Noapte Albastră”, „Prima iubire și ultima”, „Trece vremea”, „Dacă n-ai iubi”, „Raiul e pe pământ”, încheindu-și concertul cu binecunoscuta sa melodie din 1990 „Ave Maria”.

Cei peste 1.000 de spectatori au și cântat la unison refrenul melodiei „Trecea vremea”, iar la final Cotabiță a primit un frumos coș de flori de la organizatori. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: