Home » Sport » A început turneul de sală la juniorii III

A început turneul de sală la juniorii III

Sala Sporturilor din municipiul Vaslui găzduiește, în perioada 10 – 13 martie, primul turneu zonal la handbal masculin juniori III, seria A. Din această grupă fac parte și două echipe ale Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, care organizează turneul, dar și AS Campionii Negrești. Ieri a avut loc prima etapă, în care s-au înregistrat trei victorii și o remiză.

LPS Iași a învins în primul meci formația Campionii Negrești cu 29 – 21. LPS Suceava a învins CSU Suceava cu 41 – 20 în al doilea meci al zilei. LPS Piatra Neamț și LPS Roman au remizat, scor 23 – 23. În timp ce LPS Vaslui I a dispus de LPS Vaslui II cu scorul de 35 – 24.

afis_lps vaslui2Cea mai bine clasată dintre reprezentantele Vasluiului este echipa pregătită de profesorul Laurențiu Cozma. Cu cele două puncte câștigate ieri, LPS 1 Vaslui ocupă locul secund, cu 36 de puncte, la opt distanta de LPS Suceava și la egalitate cu LPS Iași. Formația a doua a LPS Vaslui se află în continuare pe poziția a cincea, cu 26 de puncte, dar s-a distanțat la două puncte de LPS Piatra Neamț. Însă oricum nu are drept de calificare în fazele superioare ale competiției.
M
âine, 12 martie, în primul meci al zilei, de la ora 10:00, ACS Campionii Vaslui vor înfrunta LPS Suceava. La 11:40 LPS Piatra Neamț se duelează cu LPS Iași, iar de la 13:00 LPS Vaslui I întâlnește CSU Suceava. În ultimul meci de sâmbătă LPS Vaslui II are meci cu LPS Roman.

Duminică, în ultima etapă, ACS Campionii Vaslui întâlnește LPS Roman la ora 09:30 în primul meci al zilei. La ora 11:00 se va disputa meciul dintre LPS Suceava și LPS Piatra Neamț, iar la ora 12:30 LPS Vaslui II întâlnește CSU Suceava. În ultimul meci se duelează LPS Vaslui I și LPS Iași.

„Vor fi mai multe meciuri pe desfășurarea a patru zile, fiecare cu fiecare. Meciurile sunt destul de echilibrate ca valoare și exprimare în joc. În ce privește arbitrajele, au fost până acum corespunzătoare și conform cu realitatea din teren”, ne-a declarat observatorul turneului, Atila Zaharia. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: