Home » Monden » Mihaela Rădulescu nu-l vrea pe Felix Baumgartner de bărbat: ”Nu mai este o perspectivă atractivă pentru mine”

Mihaela Rădulescu nu-l vrea pe Felix Baumgartner de bărbat: ”Nu mai este o perspectivă atractivă pentru mine”

A trecut mai bine de un an de când Mihaela noastră se iubește într-un mare fel cu Felix al austriecilor. Diva și parașutististul își declară amorul pe unde apucă dar, până acum, nu au vorbit despre întemeierea unei familii, deși mulți se pripesc să creadă că Răduleasca ar face orice să-l agațe pe supersonic cu verigheta.

A fost Rădulescu, a fost Bănică, a fost Schwartzenberg. Se înscrisese și Oțil, dar fără succes, iar acum, favorit e recordmanul Felix Baumgartner. Austriacul se încadrează perfect în standardele divei. Judecând după toate defulările publice a relației lor pătimașe, românca are parte de satisfacție pe toate planurile, iar parașutistul pare înrobit de farmecele ei.

Ei bine, în orice context pur românesc, următoarea întrebarea ar fi: Și nunta? Evident, cei mai veninoși dintre comentatori s-ar grăbi să spună că Răduleasca ar face orice să-l târască pe Felix la altar, judecându-l ca fiind ultimul tren pentru diva de 46 de ani. În mod neașteptat însă, cel puțin din punctul ei de vedere, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel…

A fost ”destul de măritată”

Poate și noi am fi zis că nunta cu Baumgartner ar putea fi un obiectiv pentru Mihaela dar, se pare, trei drumuri la ofițerul stări civile i-au fost mai mult decât suficiente. Deci, ia zii-ne, Mihaela, se mai pune problema să te măriți (evident, cu Felix)?

”Nu, suntem bine așa. Am fost suficient de măritată, deci nu mai este o perspectivă atractivă pentru mine”, ne-a răspuns ea dintr-o suflare.

Și care este o perspectivă atractivă pentru tine?, ne întrebăm noi. ”Fericirea, da!”,punctează ea.

Așadar, nimic mai clar: dacă ne luăm după ea, concubinajul este mai bun decât orice mariaj.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: