Home » Administratie » Un polițist pensionar, numit șeful Cancelariei Prefecturii Vaslui; purtător de cuvânt, un fost ziarist

Un polițist pensionar, numit șeful Cancelariei Prefecturii Vaslui; purtător de cuvânt, un fost ziarist

Noul prefect al județului Vaslui, Daniel Olteanu, și-a completat cancelaria, pe care o are în directa subordine, cu șeful acestei structuri, un fost polițist de carieră aflat la pensie și care a condus și un inspectorat de poliție, și purtătorul de cuvânt, un fost ziarist, angajat al Primăriei Vaslui.

Fostul șef al Poliției Județene Bacău, Nelu Niță, a fost numit directorul Cancelariei Prefecturii Vaslui, printr-un ordin semnat de către noul șef al acestei instituții. Cu o carte de vizită impresionantă, Nelu Niță a venit la Vaslui cu gândul de a face treabă și de a-l ajuta pe prefectul Daniel Olteanu să „ridice județul”. „Încerc și voi încerca să-mi aduc aportul cu toate cunoștințele mele și experiența mea, nu la cunoștințe și relații, că nu am fost adeptul unor relații care să nu fie OK. Deci, cu toate competențele și abilitățile, experiența de care pot eu da dovadă, să fac tot ce este posibil pentru a ridica, să zic așa, nivelul județului Vaslui, județ din care eu efectiv fac parte. M-am născut în Bârlad, am lucrat la Bârlad și la Vaslui și aș vrea, totuși, să las o urmă pozitivă, să vedem ce efectiv ceea ce se poate face”, a declarat, într-o conferință de presă, Nelu Niță.

În ceea ce privește postul de purtător de cuvânt, acesta va fi ocupat de Daniela Geles, fost ziarist, în prezent angajat al Primăriei Vaslui. „Eu am făcut o propunere către doamna Daniela Geles. Din chestiuni procedurale, nu se află acum lângă noi. Când se va rezolva, o vom anunța în mod oficial”, a precizat prefectul Daniel Olteanu, în cadrul aceleași întâlniri cu presa. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: