Home / Social / Bărbat arestat pentru viol calificat, după ce și-a abuzat sexual fiica de 11 ani

Bărbat arestat pentru viol calificat, după ce și-a abuzat sexual fiica de 11 ani

Un bărbat de 52 de ani din Deleni a fost arestat preventiv pentru viol, după ce și-a abuzat sexual fiica de 11 ani, cazul ajungând în atenția autorităților în urma preluării fetiței într-un centru al Protecție Copilului, odată cu internarea mamei sale în spital din cauza bătăilor soțului.

Un nou caz de incest confirmat în județul Vaslui. O copilă de 11 ani a fost violată de către propriul tată, Dumitru Trenchi, de 52 de ani. De altfel, abuzul sexual asupra fetiței a fost confirmat de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui după efectuarea unei examinări de specialitate.
Cazul a ajuns în atenția autorităților în urma preluării fetiței și a surorii sale de 8 ani într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, odată cu internarea mamei sale în spital, după ce a fost bătută de soț.
„În ședințele de consiliere individuală și de grup, s-au conturat elemente care conduceau la o posibilă situație de abuz sexual asupra celor două minore. În consecință, ambele fete au fost prezentate la Serviciul de Medicină Legală, unde s-a confirmat abuzul sexual anal asupra copilei de 11 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.
Sesizați de către reprezentanții DGASPC Vaslui, polițiștii au demarat o anchetă și, în baza probatorului administrat, au dispus reținerea bărbatului de 52 de ani sub acuzația de viol. Ulterior, Dumitru Trenchi a fost prezentat de către procurori în instanță, cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Vaslui a admis cererea și a emis mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de viol calificat, în formă continuată.
În ceea ce o privește pe fata de 11 ani și sora sa de 8 ani, acestea au rămas internate, deocamdată, într-un centru specializat pentru victimele abuzurilor, urmând a fi date în plasament familial la asistenți maternali profesioniști întrucât mama celor două copile nu prezintă garanții materiale și morale pentru a-și putea crește în continuare fiicele.

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: