Home / Justitie / Bătaie mare pe funcțiile de ofițeri la Poliția Vaslui: peste zece candidați pe loc

Bătaie mare pe funcțiile de ofițeri la Poliția Vaslui: peste zece candidați pe loc

Peste 160 de agenți din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui s-au înscris la concursul organizat, la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a trece în corpul ofițerilor.

Bătaie mare pe funcțiile de ofițer la Poliția Vaslui. Recrutarea de personal din sursă internă, adică a celor care deja lucrează în structurile Ministerului Afacerilor Interne, a încins spiritele în rândurile agenților. Drept dovadă este numărul foarte mare de subofițeri care s-au înscris pentru cele 16 funcții de ofițer scoase la concurs. În total, sunt 165 de candidați, ceea ce înseamnă peste zece pe loc. O concurență la fel de acerbă este și pe singura funcție scoasă la concurs la Serviciul Cabinet al șefului Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui. Pe lângă ceilalți candidați, s-au înscris și cei doi subofițeri, Alina Tonică și Loredana David, care au ajutat-o în ultimii ani pe Mihaela Ștraub în relațiile cu presa.

După ce au trecut de testele psihologice și alte evaluări eliminatorii, toți candidații vor susține și proba scrisă, pe data de 19 martie, concursul organizându-se la sediul IPJ Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Doi tineri de 17 și 33 de ani, duși la spital după ce au fost victime ale animalelor din curte

Doi tineri de 17 și ...

Mulți pacienți internați la spitalul bârlădean nu au putut vota, deși ar fi vrut să-și exercite acest drept

Indignare! După ce au aflat ...

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: