Home » World » Cel puțin 32 morți și 75 de răniți, într-o explozie din centrul Ankarei

Cel puțin 32 morți și 75 de răniți, într-o explozie din centrul Ankarei

O explozie a avut loc în centrul capitalei turce Ankara, soldându-se cu moartea mai multor persoane, a informat un funcționar din cadrul securității, citat de Reuters online. 

UPDATE 22:17 – Cel puțin 32 de morți în explozia cu mașină-capcană de la Ankara – surse

Cel puțin 32 de persoane au murit în explozia provocată duminică seara în centrul orașului Ankara de o mașină-capcană, informează surse din cadrul securității, citate de Reuters online.

Un înalt oficial din cadrul securității a declarat pentru Reuters că explozia pare să fie cauzată de un atac cu mașină-capcană. 

UPDATE 20:45 – Bilanțul victimelor din urma exploziei de la Ankara a ajuns la 27 de morți și 75 de răniți -CNN Turk

Bilanțul victimelor din urma exploziei care a avut loc duminică seara în centrul orașului Ankara și care pare a fi un atac cu mașină-capcană a ajuns la 27 de morți și 75 de răniți, a informat CNN Turk, citând un oficial local, informează Reuters.

UPDATE 20:15 – Cel puțin 5 morți și 20 de răniți, într-o explozie din centrul Ankarei

Un funcționar din cadrul securității a declarat anterior pentru Reuters că explozia, a avut loc în centrul capitalei turce Ankara în apropiere de Parkul Guven, s-a soldat cu moartea și rănirea mai multor persoane.

Potrivit TRT, o mașină a explodat în apropiere de un semafor.

Focuri de armă au fost auzite după explozie, în timp ce ambulanțele se îndreptau spre locul incidentului, potrivit unor oficiali.

Fumul se putea vedea ridicându-se de la o distanță de 2,5 kilometri depărtare, a declarat un martor pentru Reuters.

Explozia a avut loc în apropiere de Parcul Guven, din centrul Ankarei, la mai puțin de o lună după ce un atac cu mașină-capcană, comis în capitala Turciei, s-a soldat cu moartea a 29 de persoane. Miitanții kurzi au revendicat atunci atacul.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_Cx_jpNSQR4&w=560&h=315]

Sursa: mediafax.ro

 

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: